Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aula driver indirin, sağ ctrl yi altgr olarak ayarlayabilirsiniz, turkce keycaps ile gerçekten kullanışlı oluyor, tek problemi bluetooth algılaması 4 5 saniye sürebiliyor uyku modundan sonra, win ile alt tuşu yer değiştirenler fn ve w birlikte bastığında düzeltebilir, esc nin yanindaki ışığı söndürmek için fn ve shifte basılı tutun, 2 veya 3 kez yapmanız gerekebilir.

Blue switch gibi çığırtkan değiller de sanırım red switch'e daha yakınlar.

CTRL+ALT+Q ile, olması gerektiği gibi yani. Eğer buna rağmen yapamıyorsan klavyeni Windows moduna alman lazım. Nasıl alabileceğin manualde yazıyor.
Windows moduna alma olayını bulamadım da hocam ne yapmam gerekiyor acaba

FN+B tuşuna basınca sayıların altında yeşil ışık yanıyor sadece o kısımdan mı bahsediyorsunuz hocam? Kırmızı olunca da şarjı bitmiş ya da az kalmış mi oluyor?

Evet aynen öyle sanırım %20'nin altına düşünce kırmızı oluyor. Daha o kadar düşüremedik şarjı, %80 yeşilde benimki 😄

O ışık ne işe yarıyor ki ben onu pil göstergesi sandım diger yuvarlagı da ses için sandım LED oranını ayarlıyormuş meger kendimiz ayar yapamıyoruz degil mi?

O ışığın ne olduğunu ben de öğrenemedim. Kullanıcı kılavuzunda şarj ışığı falan diyor ama anlamadım. Şarj bitiyor uyarısı falan veriyor herhalde. O yuvarlak topuzun üstüne bir 5 saniye kadar uzunca bas, LED ayarlamadan ses ayarlamaya geçiyor. Böylece çevirerek ses yükseltme kısma yaparsın 1 kez yine üstüne tıklayınca sessize alıyor sesi.

Son düzenleme:
Official Aula ile konuştum, ürünler orijinal. Aula markasının reklamını yapmak için ucuz fiyattan sattıklarını söylediler. Temu'da satılan ürünler orijinalmiş ve indirim birkaç gün sonra bitecekmiş.

Kaynak:
aula (2).png

Official Aula ile konuştum, ürünler orijinal. Aula markasının reklamını yapmak için ucuz fiyattan sattıklarını söylediler. Temu'da satılan ürünler orijinalmiş ve indirim birkaç gün sonra bitecekmiş.

Bu haberden sonra bir beyaz daha alasım geldi :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı