Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Her şeye bir bahane var, çözümde var hocam.

Şu an bu klavyeden yazıyorum, yok dediğin tüm tuşlar mevcut. (<>@) sağdaki CTRL'yi driver yazılımından alt-r olarak ayarladıktan sonra klavye üzerindeki tuşlara göre; sağ CTRL+ 1'in solundaki tuş ile < küçüktür, sağ CTRL+1 ile de > büyüktür işaretlerini, sağ CTRL + Q ile @ işaretini koyabilirsin. Numpad'e ihtiyacın varsa %75'lik değil %100'lük klavyelere bakmanı tavsiye ederim. Ya da sadece Numpad'den ibaret 21 Key klavyeler var ondan alabilirsin. Ayrıca İngilizce ANSI dizilim klavyelerde sol Shift büyük, enter küçük olur. Küçük Shift büyük enter için İngilizce ISO dizilim klavye kullanman gerekir. Türkçe tuş takımı edinirsen yok dediğin tuşların hepsinin var olduğunu görürsün. Ya da ekran klavyesinden bakarak ya da %75lik Türkçe Q klavye dizilimine googledan bakarak yerlerini ezberleyebilirsin.

Onu nasıl ayarladınız hocam alt-r olarak? Ben yazılımı indirdim de hiçbir etki yapmıyor. RGB modlarını seçiyorum klavyede bir şey değişmiyor.

@Eswaii @clareon Benim de elime bugün geçti. Önceden gönderilen fotodaki gibi benim ki de beyaz bir switch diğerine göre daha mı kötüdür.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kalite olarak çok bir fark yok, hangisi daha iyi pek bilgim yok. Bana kalırsa Greywood'un sesi daha güzel.

Klavye gerçekten çok iyi, malzeme kalitesi olsun, tuş hissiyatı olsun, sesi olsun muazzam ama nedense alışamadım kullanımı çok zahmetli geliyor. Basit bir şey için bile 2-3 tuş kombinasyonu istiyor misal @ için ve bunun gibi pek çoğu da cabası.

Sanırım emektar microsoft klavyeme geri döneceğim.

Ciddi olamazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…