Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değişiyormuş kişiden kişiye, başka kişilere de 2 çıktı.
Bendede iki tuş çikti hocam ve normalde kuzeye bakan led olmasi gerekirken güneye bakan led var.Yeni ürünler benimki gibi güneye bakan led oluyor ve 2 tuş çikiyor başka fark yok.

Bendede iki tuş çikti hocam ve normalde kuzeye bakan led olmasi gerekirken güneye bakan led var.Yeni ürünler benimki gibi güneye bakan led oluyor ve 2 tuş çikiyor başka fark yok.
İlk defa sizden duydum hocam ledlerin yön değiştirdiğini. Neyi değiştiriyor bu durum?

Bu arada ben yeni farkettim elbet benim gibi farketmeyenler vardır, klavyenin 2 kademeli ayağı var müthiş bir detay. İnanılmaz hoşuma gitti.

Kuzeye bakan ledeler reddit gibi formlarda sevilmiyordu zaten led kulanan klavyelerin neredeyse hepsi kuzeye bakar herhalde ondan ötürü şahsen hiç fark yok.
Benim kutudan 2 yedek çıktı bir de ledler güney şeklinde. Pudding takmayı düşünüyorum güzel durabilir güneyde olduğu için.

Klavye gerçekten çok iyi, malzeme kalitesi olsun, tuş hissiyatı olsun, sesi olsun muazzam ama nedense alışamadım kullanımı çok zahmetli geliyor. Basit bir şey için bile 2-3 tuş kombinasyonu istiyor misal @ için ve bunun gibi pek çoğu da cabası.

Sanırım emektar microsoft klavyeme geri döneceğim.
Klavyeyi FN+W ile Windows moduna aldın mı?

Son düzenleme:
Siyahının space tuşunun sesi inanılmaz rahatsız edici keşke beyaz alsaydım.

Klavye gerçekten çok iyi, malzeme kalitesi olsun, tuş hissiyatı olsun, sesi olsun muazzam ama nedense alışamadım kullanımı çok zahmetli geliyor. Basit bir şey için bile 2-3 tuş kombinasyonu istiyor misal @ için ve bunun gibi pek çoğu da cabası.

Sanırım emektar microsoft klavyeme geri döneceğim.
Benim home ve printscreen de takılmıştım. Ama home tuşunu yukarı ok işe aştım. Printscreene ise F9 yaptım zaten sürekli bunları kullanmadığım için klavyeye alıştım diyebilirim. Yazılımını kursam F12 yapabilirim herhalde ama şu an F12 ses ayar tuşu olduğundan ona atayınca işler karışıyor. Ben memnun sayılırım açıkçası. Yani ne olursa olsun böyle bir fiyata almış olmanın zaten mutluluğunu yaşıyor olmalıyız. Her türlü işimize yarar.

Sadece yapısı itibariyle ve bataryalı olması yüzünden sanırım yüksek bir klavye bilek desteğine ihtiyaç var gibi duruyor.

Onu nasıl ayarladınız hocam alt-r olarak? Ben yazılımı indirdim de hiçbir etki yapmıyor. RGB modlarını seçiyorum klavyede bir şey değişmiyor.

Orada klavye görselinin sağ altında disket görseli var ona tıklayıp kaydet ayar yaptıktan sonra, o zaman etki eder. 😁 o kaydet butonunu ben de fark etmemiştim başta, niye değişmiyor bunlar diye sinir olmuştum ama sonradan fark ettim orayı "heeee" diyerek aydınlandım 🤣

Sanırım emektar Microsoft klavyeme geri döneceğim.

Sağdaki CTRL'yi nasıl Alt Gr yapacağınızı anlattım birkaç yorum önce, onu yaparsan 2 tuşla her şey çözülüyor. Printscreen'i de End tuşuna atadım. Benim için eksik kalabilecek bir şey kalmadı. Page up-Page Down ve End tuşu pek kullanılmayan tuşlar o yüzden onlara yazılımdan herkes istediği tuşu atayabilir ya da öyle de bırakabilir. Kişiye kalmış bir şey artık orası. Hatta ben sağdaki CTRL ile FN tuş başlıklarının yerini değiştirdim, eski alışkanlık @ işareti yaparken elim sürekli FN'nin üzerine gidiyordu. O tuşları da yazılımdan ters çevirdim CTRLyi Alt Gr yapıp, sorun çözüldü. Tek alışmamız gereken şey virgülün yeri.

Son düzenleme:
Klavye geldi, şu anda ondan yazıyoryum. Görünüşü güzel, ağır, sesi beklediğimden daha az tatmin edici. Videolarda vesaire dinlediğim ses daha iyiydi. TKL klavye olduğu için bazı tuşlardan feda etmişiz, yorumları okuyarak @ Print Screen gibi tuşları ayarladım. Sanırım şarjını net göremiyoruz klavyenin. Fiyatına göre harika tabii ki, fiyatı daha yüksek olsaydı almazmışım. Hala satılıyorsa ve almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz fiyatına değer. Bana south facing switchler geldi, tam olarak ne değişiyor bilmiyorum ama merak eden varsa söylemiş olayım.

Uzun süredir kullanan arkadaşlar klavye hakkında öneri, bilgi verebilirse sevinirim.

Klavye geldi, şu anda ondan yazıyoryum. Görünüşü güzel, ağır, sesi beklediğimden daha az tatmin edici. Videolarda vesaire dinlediğim ses daha iyiydi. TKL klavye olduğu için bazı tuşlardan feda etmişiz, yorumları okuyarak @ print screen gibi tuşları ayarladım. Sanırım şarjını net göremiyoruz klavyenin. Fiyatına göre harika tabii ki, fiyatı daha yüksek olsaydı almazmışım. Hala satılıyorsa ve almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz fiyatına değer. Bana south facing switchler geldi, tam olarak ne değişiyor bilmiyorum ama merak eden varsa söylemiş olayım.

Uzun süredir kullanan arkadaşlar klavye hakkında öneri, bilgi verebilirse sevinirim.

Şarjı FN+B ile görüyorsun. Sanırım ESC'nin yanındaki ışık şarj belli seviyeye düşünce şarja tak diye uyarı amacıyla yanıp sönüyor ama gereksiz olmuş çünkü şarj belli seviyenin altına düşünce zaten RGB'leri söndürüyor. Sanırım south facingler hep beyaz, siyah olup da south facing benimki diyen bir yorum görmedim henüz. Seninki de mi beyaz hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı