Aula F75 vs Royal Kludge R75 vs Ajazz AK820 Pro

Hafif tok ses sorun olmaz hocam. Blue switch var bende çok rahatsız ediyor. Salondan duyuluyor sesi daktilo gibi.
O zaman şunlara bakabilirsin.

Aula f87 mi RK m75 mi sizce?

Hepsi linear switch olduğu için basma konusunda rahat edersin zaten hocam. İkisi arasında ben de M75 seçerdim.
M75 sipariş ettim. Her sey için teşekkürler. İyi forumlar.

Hepsi linear switch olduğu için basma konusunda rahat edersin zaten hocam. İkisi arasında ben de M75 seçerdim.
Klavye elime ulaştı hocam. Çok kaliteli gerçekten. Öneriniz için teşekkürler. Hissiyatından kablosuna vs her şey mükemmel. Sadece driver kısmı biraz eksik kalmış ama ona da ihtiyaç duymuyorum.

Son düzenleme:
Klavye elime ulaştı hocam. Çok kaliteli gerçekten. Öneriniz için teşekkürler. Hissiyatından kablosuna vs her şey mükemmel. Sadece driver kısmı biraz eksik kalmış ama ona da ihtiyaç duymuyorum.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. R75 de qmk/via desteği vardı, M75 de de olsa driver kısmında sorun yaşamazdınız ama o kadardan da bişe olmaz. Hayırlı olsun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…