Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #1 Sol altta bulunan Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor. Onu nasıl ayarlayabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Çözüm Ulas kuruca 28 Kasım 2024 Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi komutu ve nereden seçeçeğimi söyler misiniz? Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi.
Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi komutu ve nereden seçeçeğimi söyler misiniz? Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.309 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 28 Kasım 2024 #2 Fn+Win deneyin bi. Artı 0 Eksi
KS KS Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: FN+Win deneyin bir. Genişletmek için tıkla... Klavye çalışmıyor demedim dostum Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: FN+Win deneyin bir. Genişletmek için tıkla... Klavye çalışmıyor demedim dostum Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.309 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 28 Kasım 2024 #4 Ulas kuruca dedi: Klavye çalışmıyor demedim dostum Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum fn+win winlock demek. Win tuşunu kilitledin mi kontrol et diyorum ne anlıyorsun? Artı 0 Eksi
Ulas kuruca dedi: Klavye çalışmıyor demedim dostum Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum fn+win winlock demek. Win tuşunu kilitledin mi kontrol et diyorum ne anlıyorsun?
KS KS Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #5 Kilitlemedim. Monarch Leviathan dedi: Dostum fn+win winlock demek. Win tuşunu kilitledin mi kontrol et diyorum ne anlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kilitlemedim. Monarch Leviathan dedi: Dostum fn+win winlock demek. Win tuşunu kilitledin mi kontrol et diyorum ne anlıyorsun? Genişletmek için tıkla...
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.017 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #6 Fn+W'ya 1 kere bastıktan sonra tekrar dener misiniz Windows tuşunu? Artı 0 Eksi
KS KS Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #7 Crownguard dedi: FN+W'ya 1 kere bastıktan sonra tekrar dener misiniz Windows tuşunu? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: FN+W'ya 1 kere bastıktan sonra tekrar dener misiniz Windows tuşunu? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.017 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #8 Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz.
KS KS Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #9 Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi komutu ve nereden seçeçeğimi söyler misiniz? Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi komutu ve nereden seçeçeğimi söyler misiniz? Crownguard dedi: Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın. Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.017 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #10 Ulas kuruca dedi: Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tam yazıyordum, tamamdır. Bu da aklıma gelmişti. Ben de ilk aldığım sıra yanlışlıkla modlarında değişliklik yapmıştım. Format atınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
Ulas kuruca dedi: Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Tam yazıyordum, tamamdır. Bu da aklıma gelmişti. Ben de ilk aldığım sıra yanlışlıkla modlarında değişliklik yapmıştım. Format atınca düzelmişti.