Ulas kuruca
Kilopat
Sol altta bulunan Win tuşuna basınca Windows menüsü açılmıyor. Onu nasıl ayarlayabiliriz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın.
Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz.
Yazılımından Windows tuşuna Windows tuşu ataması yapabilir misiniz? Yani Windows tuşuna basıldığında Windows tuşuna basıldığını algılasın.
Normalde bunu başka şeyler için yapıyoruz ama siz kendi probleminiz için bunu deneyebilirsiniz.
FN+W'ya 1 kere bastıktan sonra tekrar dener misiniz Windows tuşunu?
Kullanım kılavuzunda yazıyor. FN + Q, Android modu. FN + W, Windows modu. FN + E ise Mac modu.Hocam bunun olayı nedir? Dediğiniz çözümü yaptım ve işe yaradı. FN+Q'ya basıyorum, kırmızı yanıp sönüyor veya FN+e ye basıyorum, yanıp sönüyor. Bunun anlamı nedir?
fabrika ayarlarına nasıl döndünHangi komutu ve nereden seçeçeğimi söyler misiniz?
Fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.