İnceleme Aula F75

Bilmediğimden soruyorum. Bu %75 klavyelerde Türkçe karakterli olan var mı? Benim gördüğüm sanırım yok. E o zaman yazı yazarken Türkçe karakterler yokken zor olmuyor mu?

Yok hocam Türkçe harfleri yine kullanabiliyorsunuz. Sadece klavyeye bakarak yazanlar için zor oluyor.

En ucuz PBT diye satılan keycapslerin bile TR'de 300-400'den başladığı yerde bu klavyenin orijinal oldugunu nasıl anlarız? Ben hiç sanmıyorum orijinal olduğunu cunku TR fiyatıyla ucurum var. Aradaki ucurumun tamamı da vergi olamaz diye dusunuyorum.

Ö, ç kısmı yanlış büyüktür küçüktür işaretleri ö, ç soru işareti de nokta olacak

Valla klavye yağ gibi akıyor tamamen orijinal. Neyse zaten bunu düşünmenize gerek yok stok bitti.

Benim de bugün elime ulaştı. Sol üstteki ~ tuşunda mavi led yanıp sönüyor diğer tuşlardan bağımsız. Sebebini bilen var mı?

Benim de bugün elime ulaştı. Sol üstteki ~ tuşunda mavi led yanıp sönüyor diğer tuşlardan bağımsız. Sebebini bilen var mı?
O şarj göstergesi hocam. FN+Shift ile kapatabilirsiniz.

Hocam bu tarz klavyelerde çakma hiç görmedim yapılacağını da sanmam çünkü karlı bir iş değil. Satıcı zaten Aula Global yani firmanın kendisi.

Ö, ç kısmı yanlış büyüktür küçüktür işaretleri ö, ç soru işareti de nokta olacak
Aceleyle yazarken öyle olmuş, anlatmak istediğim nokta o tuşlara basılınca direkt olarak Türkçe karakterlerin yazılabildiğiydi.

Yok hocam şarj göstergesi değil. 1'in solundaki tuş var ya o yanıp sönüyor.

Peki neden TR'de pahalı Temu'da bedavanın biraz üstüne satıyor?

Yok hocam şarj göstergesi değil. 1'in solundaki tuş var ya o yanıp sönüyor.

Hocam oradaki tuşun yanma sebebi klavyeyi kablosuz kullandığınızı gösteriyor kablolu moda geçerseniz 4 tuşu mavi yanar yani klavyenin hangi mod da olduğunu gösteriyor o ışık.

Peki neden TR'de pahalı Temu'da bedavanın biraz üstüne satıyor?

Getiren kişi kar yapmak istiyor da ondan. Sen getirip aynı fiyata satar mısın? Satarsan niye getirdin? Burada kim kime ne saplarsa muhabbeti yeni milli sporumuz oldu. Ürünlerin istendiğinde ne kadar ucuza mal olabildiğini de gösteriyor Temu. Bir tıraş makinesi 170 TL ya. Tabii birileri baktı millet buradan götürüyor alışveriş yapıyor dur hemen yolları kapatalım diye acil gümrük tutarlarını düşürdüler de millet alamasın diye. Burada kazık yesin.

Ayrıca garanti yok Temu da üretimden de kaldırılmış bitmiş yani şimdi ucuz ama bu ileride sorun yaptıkça kendin tamir edeceksin. Modlayacaksın vs yani ucuza alacaksın daha sonra maliyeti hazır satılan klavyeyi bulur zaten. Fakat ülkemizde marka ürünler artık fiyatta iyice uçmaya başladıkları için millet ne bulsa kapıyor. Razer, Logitech, ASUS neye baksan 5-7-8 gidiyor. Yıllar önce çıkmış ürünleri hala bizde duruyor. Misal kulaklık var Astro serisi Logitech'in ülkeye gelmedi bile. Gelse kime satacak kaç kişiye satacak 16-20 bin. En kötüsü bile 7-8'dir. Keza Razer'lar öyle yeni seriler uçuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…