S silvanli_jiyan Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 23 16 Aralık 2024 #1 Aula F75 klavye Win tusuna basıyorum alt görevi görüyor alt tuşuna basıyorum Win görevi görüyor, ne yapmalıyım? Tamam hallettim aynı durumu yaşayanlar FN+W tuşuna basabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Aula F75 klavye Win tusuna basıyorum alt görevi görüyor alt tuşuna basıyorum Win görevi görüyor, ne yapmalıyım? Tamam hallettim aynı durumu yaşayanlar FN+W tuşuna basabilir.
yavuzcsr37 Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H 3.3GHZ / 16 GB DDR5 RAM / 4050 6 GB GPU / 512 GB m2 SSD/ LENOVO LOQ GAMİNG Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 silvanli_jiyan dedi: Aula F75 klavye Win tusuna basıyorum alt görevi görüyor alt tuşuna basıyorum Win görevi görüyor, ne yapmalıyım? Tamam hallettim aynı durumu yaşayanlar FN+W tuşuna basabilir. Genişletmek için tıkla... hocam sen mucit misin bee çok teşekkür ederimm Artı 0 Eksi
silvanli_jiyan dedi: Aula F75 klavye Win tusuna basıyorum alt görevi görüyor alt tuşuna basıyorum Win görevi görüyor, ne yapmalıyım? Tamam hallettim aynı durumu yaşayanlar FN+W tuşuna basabilir. Genişletmek için tıkla... hocam sen mucit misin bee çok teşekkür ederimm