Darmoshark K8 klavyede WIN ile ALT tuşu yer değiştirdi

Hub üzerinden resetledim. Aygıt yöneticisnden de sildim ama o da olmadı. Başka nereden resetlemem gerekiyor hocam?

Bu şekilde bu sorunu yaşayan başka bir arkadaşa çözüm bulmuştuk. Bu da çalışmazsa sorun yazılımsaldır.
FN + a basın ve çekin.
FN + s basın ve çekin.
FN + spacebar (boşluk tuşu) 3 saniye boyunca basın ve çekin.
* Her birini teker teker deneyin.

Bu şekilde bu sorunu yaşayan başka bir arkadaşa çözüm bulmuştuk. Bu da çalışmazsa sorun yazılımsaldır.
FN + a basın ve çekin.
FN + s basın ve çekin.
FN + spacebar (boşluk tuşu) 3 saniye boyunca basın ve çekin.
yok hocam hiçbir şekilde olmuyor.

Hepsini teker teker denedim ama olmadı. Ve şu an alt F4 tarzı şeyleri de kullanamıyorum.

Normal de bu şekilde çözülmesi gerekiyordu. Eğer takıp deneyebileceğiniz yedek bir klavye varsa onu deneyin oluyor mu diye. Eğer o normal şekilde çalışıyorsa sorun klavyenin kendisinde Windows'ta değil. Ona göre ilerleyeceğiz

Normal de bu şekilde çözülmesi gerekiyordu. Eğer takıp deneyebileceğiniz yedek bir klavye varsa onu deneyin oluyor mu diye. Eğer o normal şekilde çalışıyorsa sorun klavyenin kendisinde Windows'ta değil. Ona göre ilerleyeceğiz
başka klavyem maalesef yok. Oyun içinde herhangi bir problem olmuyor ama dedğim gibi alt f4 tarzı şeyler yapamıyorum. f4 basınca klavyenin dili değişiyor bu normal mi bilmiyorum ama böyle bir şey de var.

Başka klavyem maalesef yok. Oyun içinde herhangi bir problem olmuyor ama dedğim gibi alt F4 tarzı şeyler yapamıyorum. F4 basınca klavyenin dili değişiyor bu normal mi bilmiyorum ama böyle bir şey de var.

Ayarlar -> zaman ve dil -> dil ve bölge girin. 2 farklı dil olması gerekiyor. ENG ve TR sorunu hangisinde yaşıyorsanız ona bir kere basın ve kaldırın ardından tekrar kurun.

Ayarlar -> zaman ve dil -> dil ve bölge girin. 2 farklı dil olması gerekiyor. ENG ve TR sorunu hangisinde yaşıyorsanız ona bir kere basın ve kaldırın ardından tekrar kurun.

Ya o çok önemli değil. Şu anlık tek derdim Win ile alt tuşunu değiştirmek :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı