Aula F75'e makro atanıyor mu?

Makro panceresi var.

1731577562329.png

Snap tap dediğin nedir? Tap diye bir ayar var. 1 tuşa 2 komut atamaya yarıyor.

Makro panceresi var.

Eki Görüntüle 2352106

Snap tap dediğin nedir? Tap diye bir ayar var. 1 tuşa 2 komut atamaya yarıyor.

Oyunlarda karakterin hızlı durmasını sağlayan bir şey, örneğin A tuşuna basıyorsunuz bıraktığınızda çok kısa sürelerde D'ye basıyor, bu da hızlı durmanızı sağlıyor.

Oyunlarda karakterin hızlı durmasını sağlayan bir şey, örneğin A tuşuna basıyorsunuz bıraktığınızda çok kısa sürelerde D'ye basıyor, bu da hızlı durmanızı sağlıyor.

Anladım. Makro ile yapılabilir. Diğer insanların paylaştıkları makroların olduğu bir yer de vardı. Orada sanki böyle bir şey görmüştüm diye hatırlıyorum.

Anladım. Makro ile yapılabilir. Diğer insanların paylaştıkları makroların olduğu bir yer de vardı. Orada sanki böyle bir şey görmüştüm diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Hocam driver'ı yükledikten sonra klavyesi saçmalamaya başlayan birçok kişi gördüm. Sizce yüklemeli miyim, sizin başınıza bir şey geldi mi?

Bir şey olmadı bende.

Hocam driver'ı yükledikten sonra klavyesi saçmalamaya başlayan birçok kişi gördüm. Sizce yüklemeli miyim, sizin başınıza bir şey geldi mi?
Önce yazılımını sonra driver'ı yüklüyorduk galiba, onu araştırmanızı öneririm. Ben iki tane şey yükledim sorunsuz çalışıyor. Eğer sıkıntı olursa siler tekrar yüklersiniz.

Onu bu klavyeye makro atayarak yapamazsınız.

Önce yazılımını sonra Driver'ı yüklüyorduk galiba, onu araştırmanızı öneririm. Ben iki tane şey yükledim sorunsuz çalışıyor. Eğer sıkıntı olursa siler tekrar yüklersiniz.

Onu bu klavyeye makro atayarak yapamazsınız.

Yaptım.
Konunun üzerinden 3 ay geçti zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı