Okan Çayır
Hectopat
Daha fazla
Daha önce nokta işareti çalışırken şu an klavyede hiçbir şekilde nokta işaretinin olduğu yani? \ kısmından hiçbir tepki alamıyorum, PCB mi arıza verdi acaba daha bugün geldi.
Tek yaptığım şey kapalıyken tuşun keycapini çıkarmaktı, yukarıdaki __+ işaretiyle boyunu karşılaştırıp değiştireyim mi diyecektim, baktım boyu küçük geri tekrar keycapi taktım ama o sırada başka bir şeyler daha yaptım oradan bağımsız sonra klavyeyi taktım kullanırken noktaya basıyorum basıyor hiçbir şekilde tepki yok, switchini değiştirdim yine değişen bir şey yok, Windows'ta falan kendi kendine bir şeyler mi oldu yazılımını Firmware'ini falan kurcalıyordum? Ya daha bir gün bile kullanamadık PCB mi arıza verdi acaba?
Edit: Noktadan sonra ü harfide kafayı yedi. Acaba switchin bacakları mı takılıyor bir yere dedim hafifçe klavyenin altından vurdum ü harfide gittisonra her iki switchide çıkarıp bastıra bastıra geri tekrar taktım sonra bütün tuşlara iyice baskı uyguladım. Bu sefer düzeldi ama nokta ve ü harfi hala sıkıntılı, biraz fazla baskı yapınca ya da artarda basınca basmamazlık yapıyor. Switch değiştirdim ona rağmen öyleler. Sorunu nedir acaba gerçekten bir şey mi takılıyor switchin bacaklarına? Bir temazsızlık var gibi sanki ama bastırınca niye kesiliyor ki onu da anlamadım. Konuya dair bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Onunla bir alakası yok sadece keycapi çıkardım öyle oldu, çalışmayınca dediğim şeyleri yaptım ve komple çıkarıp baktım ayaklarında bir sorun yoktu. Hatta yedek switchle değiştirdim yine düzelmemişti. Şu an çalışıyor her iki tuş ama üzerine biraz baskı uygulayınca yazıyor, yazmıyor gibi bir şey oluyor Keyboard Tester'da ü ve nokta tuşlarının ışığı yanıp sönüyordu. Diğer tuşlarda aynı kuvvette uyguladığım baskıya rağmen öyle bir durum yok. Sadece bu iki tuşta var. Ama yazı yazarken öyle bir durum söz konusu değil şu an. Bir anlam veremedim duruma açıkçası. Bilen biri yeşillendirsin diye bekliyorum
Direkt Temu ile iletişime geçip iade etmen en doğrusu olur. Oldukca yardımcı olurlar zaten bizdeki siteler gibi abuk subuk bekletmiyorlar.
Abuk subuk beklemeye razıyım yeter ki konudan anlasınlar Temu'daki müşteri hizmetlerinin çoğu işini bilmiyor.Direkt Temu ile iletişime geçip iade etmen en doğrusu olur. Oldukca yardımcı olurlar zaten bizdeki siteler gibi abuk subuk bekletmiyorlar.
Abuk subuk beklemeye razıyım yeter ki konudan anlasınlar Temu'daki müşteri hizmetlerinin çoğu işini bilmiyor.
Uzman ekibimizle görüşüp size döneceğiz demişlerse döneceklerdir 24-48 saat sürebilir dönmeleriUzman ekibimizle görüşüp biz size döneceğiz demişlerdi
Yolladım hocam istek.Hocam başka konuda Instagram'ımı yazdım sana ama sanırım görmedin. Bana ulaşabilirsen sana zahmet, sevinirim. Instagram: okancayir
Uzman ekibimizle görüşüp size döneceğiz demişlerse döneceklerdir 24-48 saat sürebilir dönmeleri.
Yolladım hocam istek.