Aula F87 V3 vs V4

red.dawn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba, bilen arkadaşlar aralarındaki farkın ne olduğunu ve hangisinin daha tercih edilebilir olduğunu söylerse sevinirim.

Aula F87 mekanik RGB TKL gray V4 switch kablosuz makrolu hot swap klavye siyah

V4 Switch (Siyah)
V3 Switch (Beyaz)
Tuş hissiyatı ve renkleri farklı biri daktilo gibi diğeri daha tok.

Peki hangisinin switchi daha kaliteli hocam? Hangisini seçmeliyim sizce?
Ben v3 kullanıyorum gayet memnunum. Sesi çok güzel bence, aile üyeleri gece rahatsız oluyor ama değer.

Ben v3 kullanıyorum gayet memnunum. Sesi çok güzel bence, aile üyeleri gece rahatsız oluyor ama değer.
hocam v3 için parmağınızı azıcık üstünde tutsanız hemen tuşa basılıyor diyor doğru mu? Ve ben niyeyse koyu renkte daha tok ses var sanıyordum. Açıkta mı var yani tokluk?

hocam v3 için parmağınızı azıcık üstünde tutsanız hemen tuşa basılıyor diyor doğru mu? Ve ben niyeyse koyu renkte daha tok ses var sanıyordum. Açıkta mı var yani tokluk?
Evet hocam, 0.5 mm bile bassanız tuşu algılıyor. Fakat yazılımında 'Yanlışlıkla diğer tuşlara basmayı engelle' diye bir seçenek var, bunu aktifleştirirseniz sorun bir miktar çözülür. Bunun dışında, size video ses testlerini gönderdim. Beyaz renk biraz daha 'çıkırt çıkırt' ses çıkarırken, siyah renk 'tıkırt tıkırt' gibi duyuluyor. Siyah, bir tık daha yüksek sesli gibi geldi.

Evet hocam, 0.5 mm bile bassanız tuşu algılıyor. Fakat yazılımında 'Yanlışlıkla diğer tuşlara basmayı engelle' diye bir seçenek var, bunu aktifleştirirseniz sorun bir miktar çözülür. Bunun dışında, size video ses testlerini gönderdim. Beyaz renk biraz daha 'çıkırt çıkırt' ses çıkarırken, siyah renk 'tıkırt tıkırt' gibi duyuluyor. Siyah, bir tık daha yüksek sesli gibi geldi.
Var ya o kadar arada kaldım ki hocam. Başka bir yerde arkadaş v4 5 pinli v3 3 pinli. V4 daha kaliteli demiş ayrıca o hassas basıma da alışabilir miyim bilemiyorum, siz alıştınız mı?

Var ya o kadar arada kaldım ki hocam. Başka bir yerde arkadaş V4 5 pinli V3 3 pinli. V4 daha kaliteli demiş ayrıca o hassas basıma da alışabilir miyim bilemiyorum, siz alıştınız mı?
FPS oyunları oynayan biri olduğum için bu hızlı algılaması benim için avantajlı. Monitörüm 240Hz olduğundan, oyundaki hareketleri anlık olarak takip edebiliyorum. V4 (5 pinli) ve V3 (3 pinli) diye kafaya takmanıza hiç gerek yok. Arasındaki farkı ise emin olun kullanırken anlamazsınız. İki klavyeyi yan yana getirdiğimde bile fark edilmiyor. Kasa rengimden dolayı beyaz olanı tercih ettim.

FPS oyunları oynayan biri olduğum için bu hızlı algılaması benim için avantajlı. Monitörüm 240Hz olduğundan, oyundaki hareketleri anlık olarak takip edebiliyorum. V4 (5 pinli) ve V3 (3 pinli) diye kafaya takmanıza hiç gerek yok. Arasındaki farkı ise emin olun kullanırken anlamazsınız. İki klavyeyi yan yana getirdiğimde bile fark edilmiyor. Kasa rengimden dolayı beyaz olanı tercih ettim.
Anladım hocam siz alalı ne kadar oldu peki? Ayrıca yazılımından memnun musunuz?

Anladım hocam siz alalı ne kadar oldu peki? Ayrıca yazılımından memnun musunuz?
2024 Kasım ayında aldım. Yazılımı pek detaylı değil indirmeye bile gerek duymadım o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı