N11'den Aula F87 Pro modelini satin aldim. Her yerinde F87 yaziyor. Bunun Pro modeli oldugunu nasıl anliyorduk?
@TheMaZi hocam kullanıyor belki biliyordur ne olduğunu.N11'den Aula F87 Pro modelini satin aldim. Her yerinde F87 yaziyor. Bunun Pro modeli oldugunu nasıl anliyorduk?
N11 de düz model satan satıcı görmedim. Muhtemelen pro modelini almışsınızdır. Aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz acaba?N11'den Aula F87 Pro modelini satin aldim. Her yerinde F87 yaziyor. Bunun Pro modeli oldugunu nasıl anliyorduk?
Kutusunda yazmıyor muydu açarken baksaydınız bir.
F87 Pro elinizdeki ürün. Sürücüde yazması lazım.
N11 de düz model satan satıcı görmedim. Muhtemelen pro modelini almışsınızdır. Aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz acaba?
m.n11.com
Kutusunda yazmıyor muydu açarken baksaydınız bir.
Hocam bu pro versiyon olması lazımTk yaziyor.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.