İtopya sitesindeki hazır sistem mağazadan alınabilir mi?

Bir sorum daha olacaktı yordum sizi kusura bakmayın. Kasayı hemen alabilir miyim yoksa üzerinden gün geçmesi gerekir mi test vb. şeyler olur mu?
Ertesi gün teslim ediyorlar, en azından 2 ay önce öyleydi. Bir arkadaşıma o şekilde almıştık. Gidip aldık, fatura kestiler. Ertesi günde sistemi almıştık.

Ertesi gün teslim ediyorlar, en azından 2 ay önce öyleydi. Bir arkadaşıma o şekilde almıştık. Gidip aldık, fatura kestiler. Ertesi günde sistemi almıştık.
Anladım sağ olun bilgilendirdiğiniz için.

Alınır bence ama sakın Trendyol veya Hepsiburada gibi yerlerde almayın pişman olursunuz.
Oralardan almayı düşünmüyorum zaten.

Mağazadan alındığında 2 saat sonra veriyorlardı.
Test edip falan.
Teşekkürler.

Eğer web sitesinde ürünün yanında "webe özel" yazıyorsa fiyat farkı olabilir diye düşünüyorum.
Yazmıyor yani alabilirim diye düşünüyorum fiyat farkı olmadan.

En net bilgiyi müşteri hizmetlerini arayıp alabilirsiniz. Mayıs ayında İtopya web sitesi üzerinden satın almış olduğum bir ürünü elden teslim almak istediğimde kabul etmemişlerdi. Hazır sistemlerde bu kural değişiyor mu bilgim yok.

Bir sorum daha olacaktı yordum sizi kusura bakmayın. Kasayı hemen alabilir miyim yoksa üzerinden gün geçmesi gerekir mi test vb. şeyler olur mu?

Hocam konuya 3 yıl sonra dahil olayım hala buradaysanız tabii :D nasıl yaptınız ben de bir sistem alacağım mağazada daha kolay oluyor diyorlar ama fiyat farkı falan oluyor mu onu merak ettim yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Ya da internetteki sistemi oradan alabiliyor muyum yani orada kurup verebiliyorlar mı?

Hocam konuya 3 yıl sonra dahil olayım hala buradaysanız tabii :D nasıl yaptınız ben de bir sistem alacağım mağazada daha kolay oluyor diyorlar ama fiyat farkı falan oluyor mu onu merak ettim yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Ya da internetteki sistemi oradan alabiliyor muyum yani orada kurup verebiliyorlar mı?
Hocam buradayım, yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiği kadar. Ben metro ile yakın diye Acıbadem'deki İtopya şubesine gitmiştim. Fiyat farkı yoktu hatta herhangi bi işlem yoktu galiba ödeme dışında. Ailemle alacağım için gitmek daha mantıklı geldi. Hemen teslim etmiyorlar fakat 2 gün sonra şubeden teslim alıyorsunuz. Kendileri kasayı kurup içinde ekran kartı testini falan yapıyorlar sonra siz de teslim alıyorsunuz, tüm bileşenlerin kutuları vb. hepsini veriyorlar garantileriyle birlikte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı