Ouzhanuto
Hectopat
Evet öyle yapmayı planlıyorum.Mağazadan alabiliyorsanız mağazadan alın
Evet öyle yapmayı planlıyorum.Mağazadan alabiliyorsanız mağazadan alın
Ertesi gün teslim ediyorlar, en azından 2 ay önce öyleydi. Bir arkadaşıma o şekilde almıştık. Gidip aldık, fatura kestiler. Ertesi günde sistemi almıştık.Bir sorum daha olacaktı yordum sizi kusura bakmayın. Kasayı hemen alabilir miyim yoksa üzerinden gün geçmesi gerekir mi test vb. şeyler olur mu?
İtopya'da bir hazır sistem buldum ve alacağım ancak eğer mağazaya gidip alınabiliyorsa mağazadan almak istiyorum bu sistemi? Mümkün müdür?
Eğer web sitesinde ürünün yanında "webe özel" yazıyorsa fiyat farkı olabilir diye düşünüyorum.Her sistem için mümkün müdür? Ve fiyat farkı olmaz değil mi?
Anladım sağ olun bilgilendirdiğiniz için.Ertesi gün teslim ediyorlar, en azından 2 ay önce öyleydi. Bir arkadaşıma o şekilde almıştık. Gidip aldık, fatura kestiler. Ertesi günde sistemi almıştık.
Oralardan almayı düşünmüyorum zaten.Alınır bence ama sakın Trendyol veya Hepsiburada gibi yerlerde almayın pişman olursunuz.
Teşekkürler.Mağazadan alındığında 2 saat sonra veriyorlardı.
Test edip falan.
Yazmıyor yani alabilirim diye düşünüyorum fiyat farkı olmadan.Eğer web sitesinde ürünün yanında "webe özel" yazıyorsa fiyat farkı olabilir diye düşünüyorum.
Bir sorum daha olacaktı yordum sizi kusura bakmayın. Kasayı hemen alabilir miyim yoksa üzerinden gün geçmesi gerekir mi test vb. şeyler olur mu?
Hocam buradayım, yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiği kadar. Ben metro ile yakın diye Acıbadem'deki İtopya şubesine gitmiştim. Fiyat farkı yoktu hatta herhangi bi işlem yoktu galiba ödeme dışında. Ailemle alacağım için gitmek daha mantıklı geldi. Hemen teslim etmiyorlar fakat 2 gün sonra şubeden teslim alıyorsunuz. Kendileri kasayı kurup içinde ekran kartı testini falan yapıyorlar sonra siz de teslim alıyorsunuz, tüm bileşenlerin kutuları vb. hepsini veriyorlar garantileriyle birlikte.Hocam konuya 3 yıl sonra dahil olayım hala buradaysanız tabiinasıl yaptınız ben de bir sistem alacağım mağazada daha kolay oluyor diyorlar ama fiyat farkı falan oluyor mu onu merak ettim yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Ya da internetteki sistemi oradan alabiliyor muyum yani orada kurup verebiliyorlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.