Aula F99 alınır mı?

İbrahim 0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugüne kadar mekanik klavye pek kullanma sansım olmadı. Yeni PC topladım toplamışken iyi bir klavye aliyim diyorum. Çok fazla para vermeden Aula F99 alınır mı? Baska alternatifler var mı? Bütçe maksimum 5000'e kadar çıkarım ama 2000-3000 olsa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis ben de onu almayı düşündüm ama hem fiyatı fazla hem kablolu şimdi bir de kulaklık almam gerekiyor onu da Arctis Nova 5 düşünüyorum o yüzden Aula F99 düşündüm.

Hocam o zaman bunu öneriyorum benim kendi klavyem. Şu anda tek renk seçeneği kalmış ama ara ara güncelleniyor.

Hocam o zaman bunu öneriyorum benim kendi klavyem. Şu anda tek renk seçeneği kalmış ama ara ara güncelleniyor.

Aynı fiyata daha iyisi varken onları tercih ederdim, çok kötü ürün değil ama şu an ki fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar merhaba, bugüne kadar mekanik klavye pek kullanma sansım olmadı. Yeni PC topladım toplamışken iyi bir klavye aliyim diyorum. Çok fazla para vermeden Aula F99 alınır mı? Baska alternatifler var mı? Bütçe maksimum 5000'e kadar çıkarım ama 2000-3000 olsa daha iyi olur.
Numpad zorunlu ise alınabilir.

Ek olarak bunlara bakabilirsin.

Aynı fiyata daha iyisi varken onları tercih ederdim, çok kötü ürün değil ama şu anki fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.

Numpad zorunlu ise alınabilir.

Ek olarak bunlara bakabilirsin.

Sen hangisini öneriyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı