Aula F99 alınır mı?

Switchleri ve soketleri biraz daha kaliteli ve web yazılım desteği var. Uygulama desteği ikisinde de var ama G98 de uygulamaya ek olarak web driverı da var.

MCHOSE'e ace 60 Pro %60 bana ufak geldiği için 8K Hz dern 1K Hz'ye düşünüyorum ama F99 ya da GG98 Pro var aldığımda pişman olur muyum manyetik switchden geçmiş olacağım çok ufak klavye sinir oluyorum yön tuşları yok fonksiyon yok aldığıma pişman etti.

MCHOSE'e ace 60 Pro %60 bana ufak geldiği için 8K Hz dern 1K Hz'ye düşünüyorum ama F99 ya da GG98 Pro var aldığımda pişman olur muyum manyetik switchden geçmiş olacağım çok ufak klavye sinir oluyorum yön tuşları yok fonksiyon yok aldığıma pişman etti.
Ben de alışamıyorum küçük klavyeye. Geçtiğine pişman olmazsın bence, ses ve hissiyat olarak da çok daha iyi zaten ace60 a göre.

Ben de alışamıyorum küçük klavyeye. Geçtiğine pişman olmazsın bence, ses ve hissiyat olarak da çok daha iyi zaten ace60'a göre.

Aulfa F75'ten geçtim ace 60 Pro'ya geçtim sarmadı 8 k Hz Rapid trigger halleffect hot swap snap tap var ama çok kötü ufak klavye o yüzden 2'si arasında kaldım. F99 ya da G98 Pro F99 aldım Amazon'dan olmadı sarmazsa iade edip G98 Pro alırım öyleyse daha mantıklı olmaz mı?

Aulfa F75'ten geçtim ace 60 Pro'ya geçtim sarmadı 8 k Hz Rapid trigger halleffect hot swap snap tap var ama çok kötü ufak klavye o yüzden 2'si arasında kaldım. F99 ya da G98 Pro F99 aldım Amazon'dan olmadı sarmazsa iade edip G98 Pro alırım öyleyse daha mantıklı olmaz mı?
Mantıklı tabi, uğraşırım diyorsan yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı