Reis ben de onu almayı düşündüm ama hem fiyatı fazla hem kablolu şimdi bir de kulaklık almam gerekiyor onu da Arctis Nova 5 düşünüyorum o yüzden Aula F99 düşündüm.
Aynı fiyata daha iyisi varken onları tercih ederdim, çok kötü ürün değil ama şu an ki fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.Hocam o zaman bunu öneriyorum benim kendi klavyem. Şu anda tek renk seçeneği kalmış ama ara ara güncelleniyor.
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Numpad zorunlu ise alınabilir.Arkadaşlar merhaba, bugüne kadar mekanik klavye pek kullanma sansım olmadı. Yeni PC topladım toplamışken iyi bir klavye aliyim diyorum. Çok fazla para vermeden Aula F99 alınır mı? Baska alternatifler var mı? Bütçe maksimum 5000'e kadar çıkarım ama 2000-3000 olsa daha iyi olur.
Aynı fiyata daha iyisi varken onları tercih ederdim, çok kötü ürün değil ama şu anki fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.
Numpad zorunlu ise alınabilir.
Ek olarak bunlara bakabilirsin.
MCHOSE G98 %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98-2)
Daha az gürültü ve daha iyi yazma deneyimi için Gasket yapısı ve beş katmanlı ses sönümleyici dolgu içerir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE K99 %98 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-K99-3A)
Klavye, kolay kurulum ve taşınabilirlik için esneklik sağlayan çıkarılabilir bir USB Type-C konektörüne sahiptir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE K99 %98 RGB Kablosuz Hotswap Horizon Orange Mekanik Gaming Klavye (MC-K99-4A)
Şık %98 kompakt bir düzene sahip olan K99, masa alanından tasarruf ederken yazma deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Darmoshark Top98 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
K99 yada G98 pro tercih ederdim ama sen kendi zevkine göre karar ver hocam, kalite olarak hepsi iyi zaten.Sen hangisini öneriyorsun
K99 ya da G98 Pro tercih ederdim ama sen kendi zevkine göre karar ver hocam, kalite olarak hepsi iyi zaten.
Aula F99'dan iyi midir bu fiyata baska önerir misin yoksa bunlar yeterli mi?
VGN S99 Mekanik Klavye buna da bakabilirsin şahsen en sevdiğim tam boy klavye olabilir.