Aula F99 alınır mı?

Trk0075

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 3K civarında bir klavye arıyorum. Türkçe harfleri olmasından ve NumLock tuşlarını içermesinden dolayı Aula F99 modelini beğendim. Nasıl bir cihaz alınır mı? Kronik bir sorunu var mı acaba? Uzun ömürlü olması benim için önemli. Ayrıca kullanan varsa şarjı ne kadar gidiyor acaba?

Fiyatini haketmiyor.

Manyetik istedigini belirtmeyen birisine manyetik onermek sacma, hissiyat, yalitim ve malzeme kalitesi olarak cok geride manyetikler bu fiyat bandinda. Bir avantajlari yok elle tutulur.

Bu şekilde kombo öneririm.

Fiyatini hak etmiyor.

Manyetik istedigini belirtmeyen birisine manyetik onermek saçma, hissiyat, yalitim ve malzeme kalitesi olarak cok geride manyetikler bu fiyat bandinda. Bir avantajlari yok elle tutulur.

Konuyu açan arkadaşın tam olarak ne istediğini okumamıştım direk olarak başlığı okuyarak Jet75 önerdimdi. Tabii çok hard oyunlar oynamıyorsa mekanik tercih edebilir G75 Pro veya bütçe çıkarsa G98 Pro alabilir arkadaş.

Aula F99 neden önermiyorsunuz acaba ? Türkçe olarak kullanmak istediğim için belirtilen klavyelerin çoğunu aldığımda keycaps de satın almam gerekecek o yüzden biraz da F99 beğenmiştim.

Aula F99 neden önermiyorsunuz acaba ? Türkçe olarak kullanmak istediğim için belirtilen klavyelerin çoğunu aldığımda keycaps de satın almam gerekecek o yüzden biraz da F99 beğenmiştim.

Zaten Turkce olarak kullanabiliyorsun bu klavyeleri, ezbere biliyorsan ayriyeten sorun olmaz. Malzeme kalitesi kotu fiyatina gore, yazilimida kotu. 2000-2300 bandinda dusunulebilir ancak.

Konuyu açan arkadaşın tam olarak ne istediğini okumamıştım direk olarak başlığı okuyarak Jet75 önerdimdi. Tabii çok hard oyunlar oynamıyorsa mekanik tercih edebilir G75 Pro veya bütçe çıkarsa G98 Pro alabilir arkadaş.
Hocam gaming gende hala iyzico kampanyası var mı ? Ürünü kampanyalı alabilirsem G98 pro da düşünebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı