HakanTsr Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2025 #1 İyi Sosyaller Aula F99 klavye aldım fakat kullanımda noktalama işaretlerini kullanamıyorum. Alt ya da CTRL tuşuna basarak yapmaya çalışıyorum yine olmuyor. Noktalama işaretleri diğer harflerin üstünde. O yüzden Shift ile de olmuyor. Düzen bu şekilde.
İyi Sosyaller Aula F99 klavye aldım fakat kullanımda noktalama işaretlerini kullanamıyorum. Alt ya da CTRL tuşuna basarak yapmaya çalışıyorum yine olmuyor. Noktalama işaretleri diğer harflerin üstünde. O yüzden Shift ile de olmuyor. Düzen bu şekilde.
Çözüm Sakuya Izayoi 15 Eylül 2025 Yazım dilini İngilizce yapıp tekrar dener misiniz? İşiniz bitince tekrar Win+Space ile önceki dilinize dönersiniz.
Yazım dilini İngilizce yapıp tekrar dener misiniz? İşiniz bitince tekrar Win+Space ile önceki dilinize dönersiniz.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Eylül 2025 #2 Yazım dilini İngilizce yapıp tekrar dener misiniz? İşiniz bitince tekrar Win+Space ile önceki dilinize dönersiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Yazım dilini İngilizce yapıp tekrar dener misiniz? İşiniz bitince tekrar Win+Space ile önceki dilinize dönersiniz.
KS KS HakanTsr Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Yazım dilini İngilizce yapıp tekrar dener misiniz? İşiniz bitince tekrar Win+space ile önceki dilinize dönersiniz. Genişletmek için tıkla... İngilizceye alınca düzeliyor oradaki Türkçe harfler iptal olduğundan. İngilizceye çevirmeden yapmanın bir çözümü yok mu? Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Yazım dilini İngilizce yapıp tekrar dener misiniz? İşiniz bitince tekrar Win+space ile önceki dilinize dönersiniz. Genişletmek için tıkla... İngilizceye alınca düzeliyor oradaki Türkçe harfler iptal olduğundan. İngilizceye çevirmeden yapmanın bir çözümü yok mu?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Eylül 2025 #4 @HakanTsr Arkadaşımın F75'inde ben sorunu böyle çözmüştüm efendim. Başka çözümü varsa bile ben bulamadım açıkçası. Artı 0 Eksi
@HakanTsr Arkadaşımın F75'inde ben sorunu böyle çözmüştüm efendim. Başka çözümü varsa bile ben bulamadım açıkçası.
KS KS HakanTsr Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: @HakanTsr arkadaşımın F75'inde ben sorunu böyle çözmüştüm efendim. Başka çözümü varsa bile ben bulamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: @HakanTsr arkadaşımın F75'inde ben sorunu böyle çözmüştüm efendim. Başka çözümü varsa bile ben bulamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #6 Bazılarında CTRL+ALT yapıp rakamların olduğu satırdaki yerlere bas. Oradan sırayla yaparak kendin anlarsın zaten. Artı 0 Eksi
Bazılarında CTRL+ALT yapıp rakamların olduğu satırdaki yerlere bas. Oradan sırayla yaparak kendin anlarsın zaten.