Aula F99 vs Logitech G G413 SE TKL

BsAqua

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bu iki klavye arasında kaldım. Ve hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Açıkçası Logitech, bilinirliği ve güvenilirliği yüksek olan bir marka olarak ağır basıyor ama bir yandan da yeni bir markaya şans vermek istiyorum. Aranızda bu ürünleri daha önce kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bu iki klavye arasında kaldım. Ve hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Açıkçası Logitech, bilinirliği ve güvenilirliği yüksek olan bir marka olarak ağır basıyor ama bir yandan da yeni bir markaya şans vermek istiyorum. Aranızda bu ürünleri daha önce kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Aula almanızı öneririm.

Logitech'in klavyesi bu fiyat bandı için çok az özellik barındırıyor. Hotswap yok, yazılım zayıf, tek renk ışık var, aynı anda basılan tuş sayısı da az. Aula öneririm.

Önereceğiniz bir model var mı?

Tam boy istiyorsan Aula F99 en iyi secenek 3000 TL altında. Onun dışı bunları öneririm.

Tam boy istiyorsan Aula F99 en iyi secenek 3000 TL altında. Onun dışı bunları öneririm.

Teşekkürler, tam boy olmasına gerek yok aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı