Aula SC900 Pro neden alınır?

Ap0ll0n

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün önceki konuda önerdiğiniz Aula SC900 Pro'yu sipariş ettim. Ama aklıma bir soru takıldı. Neden bu mouse herkes tarafından öneriliyor ve önerilmesine rağmen düzgün bir incelemesi yok? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün önceki konuda önerdiğiniz Aula SC900 Pro'yu sipariş ettim. Ama aklıma bir soru takıldı. Neden bu mouse herkes tarafından öneriliyor ve önerilmesine rağmen düzgün bir incelemesi yok? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. İyi Sosyaller.
Ben sana öne çıkan özelliklerini sayayım;

• Amazon satıcılı olması
  • Kendi fiyat bandında optik switchle satılan nadir modellerden biri olması
  • Değiştirilebilir çift bataryaya sahip olması.

Sensör ve kalan donanıma değinmedim çünkü aynı bütçedeki diğer modellerinki de iyi o konuda. Ben sana öne çıkan özelliklerini saydım.

Üsttekilere ek olarak gpx dex shape inde olması da eklenebilir aslında. Dex' in şekline sahip çok model yok yine bu bütçelerde.

Ben sana öne çıkan özelliklerini sayayım;

• Amazon satıcılı olması
  • Kendi fiyat bandında optik switchle satılan nadir modellerden biri olması
  • Değiştirilebilir çift bataryaya sahip olması.
Plastik yüzeyi sanki parlıyor da hemen parmak izi bırakacakmış gibi duruyor fotoğrafta hocam. Bu mouse ta teknik özelliği ön plana koyup malzeme kalitesinden kısmışlar gibi geldi bana.

Plastik yüzeyi sanki parlıyor da hemen parmak izi bırakacakmış gibi duruyor fotoğrafta hocam. Bu mouse ta teknik özelliği ön plana koyup malzeme kalitesinden kısmışlar gibi geldi bana.

Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi bende herhangi bir parmak izi bırakma durumu olmadı ki olsa bile kaplama olduğu için tutmaz bir bezle silmen yeterli.

Malzeme kalitesiyle kaplama biraz farklı şeyler hocam. Bu modelde kaplama olduğu için hemen parlama yapmaz ama parmak izi biraz kaplamanın kalitesine bağlı. Kendim kullanmadığım için yorum yapamam o kısmına ama @Mantar09 hocam aynı modeli kullanıyordu. Kendisi daha bilgilidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı