İnceleme Aula Win68 HE

Merhaba arkadaşlar, bugün daha dun almis oldugum klavyenin incelemesini sizinle paylasmak isteminde bulunuyorum.

OZELLIKLER

GrayWood Magnetic Switch var.
Hot-Swap Switch var.
8K Hz Polling Rate var.
Hall Efect Switch var.
Rapid Trigger var.
Guney yonune dogru LED'ler var.
Stabilizerler var.
68 adet tusu var.
Kabloludur.
LED'leri istediginiz gibi yapabilirsiniz.

KUTU ICERIGI

Kutu bizi boyle karsiliyor. Hos bir tasarim oldugunu soyleyebilirim.

Kutuyu ilk actigimizda ust tarafta ek malzemeler, alt tarafta ise klavyenin kendisi bizi karsiliyor. Klavyenin ustunde koruma kapaginin olmasi ilgimi cekti.
Icerisinden uzunlugunu bilmedigim bir Type-C kablo, herkesin okudugu kullanim kilavuzu; sol tarafa gelen zimbirti, zimbirtinin vidalari, bir de keycap Switch sokucu geliyor. Extra Switch bile yollamis adamlar.

Ek olarak, kasamin icerisine dikmayi tercih ettigim key kombinasyon kağıdı geliyor.

KLAVYENIN KENDISI

Hos bir gorunume sahip. Elinin altina aldiginda kaliteli bir şey kullandigini hissettiriyor. Agir ve kolay kolay kaymiyor. Sesi guzel, sesi Red Switch'e benziyor. Red Switch'ten gectim zaten ben bu klavyeye.

Klavyenin PCB tasarimi boyle.

Aula, klavyenin altina ve sag kosesine logosunu basmis. Havali duruyor.

WEB DRIVER
Klavyenin web driveri mevcut. https://hed.aulacn.com/

Web driveri boyle.

BAZI EKSILERI

Type-C Kablo orgulu olsaydi hos olurdu.
Keycapler baski oldugundan silinebilir.
Isigi biraz az kalabiliyor.
Benim gibi TR %100 klavyeden ENG %65 klavyeye gecenler icin fonksiyonlar vs. zorluk cikartabiliyor. Alistiktan sonra o da kalmiyor.

Incelememi okudugunuz icin teşekkür ederim. Bu arada bu klavyeye Everest KB-MK7 adli aletten gectim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…