Aura Sync ASUS ekran kartını görmüyor

locaste

Decapat
Daha fazla  
Evet başlıktaki gibi ASUS STRIX GTX 1080 a8g Gaming ekran kartı var anakart olarak da ASUS STRIX Z270F var. Sorun Armoury Crate uygulaması anakart ve RAM'leri görüyor ama ekran kartını görmüyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ben uzun uğraşlar sonucu yaptım. Asus ROG STRIX GTX 1080 A8G ekran kartımı benimde görmüyordu. Asus Lightning Control zip dosyasını buldum dosyanın içindekilerini kurcaladım. Dosyaların içinde VGA Exe'yi çalıştırdım. Gördü GPU'yu.
1751837073146.png

Konu ile alakasız ama RAM'leriniz Corsair RGB'li olanlardan mı? Eğer öyleylse Armoury Crate'den kontrol edebiliyor musunuz RGB'lerini? @Timucin_34 imza kısmında yazıyormuş şimdi gördüm. G.Skillmiş. Benim uygulamada RAM'lar bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. 1 ay kadar önce yaptığım güncelleme ile gitti. Sadece 1 kere RAM RGB'lerini kontrol edebildim. iCUE falan indirdim öyle yaptım sonra PC kapatıp açınca o da gitti bir daha yapamadım. Ben de iCUE falan ne varsa sildim şimdi bu uygulamada da gözükmüyor RAM'lar. Kendi kafasına göre takılıyorlar uğraşmaktan yoruldum çözemedim :)

Son düzenleme:
Konu ile alakasız ama RAM'leriniz Corsair RGB'li olanlardan mı? Eğer öyleylse Armoury Crate'den kontrol edebiliyor musunuz RGB'lerini? @Timucin_34 imza kısmında yazıyormuş şimdi gördüm. G.Skillmiş. Benim uygulamada RAM'lar bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. 1 ay kadar önce yaptığım güncelleme ile gitti. Sadece 1 kere RAM RGB'lerini kontrol edebildim. iCUE falan indirdim öyle yaptım sonra PC kapatıp açınca o da gitti bir daha yapamadım. Ben de iCUE falan ne varsa sildim şimdi bu uygulamada da gözükmüyor RAM'lar. Kendi kafasına göre takılıyorlar uğraşmaktan yoruldum çözemedim :)
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/Lighting_Control_1.07.79_V2.2.zip bu zip dosyasını indirin. Bu SS'deki exe'yi indirin. Belki Raminizi Armoury Crate görür. GSkill'de ise AacKingstonSetup.exe üzerinden RGB kontrolü sağlıyor otomatik olarak Armoury Crate. Siz ise AacCorsairSetup.exe çalışmazsa DRAM olan içerikli exe'leri indirin illa görecektir. Her exe'yi indirdiğinizde yeniden başlatın Armoury Crate'in tanıması için.
1752307728011.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı