Tasarımı bu şekilde mi geldi, çok garip bana böyle gelmedi rehber de belirtim zaten. Rehberde Aura nın 3 erkek 1 dışı olduğu gözüküyor zaten.Eki Görüntüle 364170Telefondan atmaya çalıştığımda 1 mbden büyük dedi atamadım. Buyrun kontrolcü bu.
Tasarımı bu şekilde mi geldi, çok garip bana böyle gelmedi rehber de belirtim zaten. Rehberde Aura nın 3 erkek 1 dışı olduğu gözüküyor zaten.Eki Görüntüle 364170Telefondan atmaya çalıştığımda 1 mbden büyük dedi atamadım. Buyrun kontrolcü bu.
Aura girişi varsa bağlanıyor. demiştinizEğer anakartınız da Aura girişi varsa bağlanıyor. İncelemesini yaptım bakabilirsin.
Aura ile ilgili pek bilgim yok üzgünüm ama rehberi tam incelemediniz galiba.[emoji3525]Aura girişi varsa bağlanıyor. demiştiniz![]()
Aura ile ilgili pek bilginiz olmadığı için insanları yanlış yönlendirdiniz ve insanlar anakarta bağlayamadığını söyledi. Bilmediğiniz birşey için birdaha ki sefere yorum yapmayın. Oraya defalarca anakartınızda ARGB yok yazmama rağmen siz hala alın alın dediniz.Aura ile ilgili pek bilgim yok üzgünüm ama rehberi tam incelemediniz galiba.[emoji3525]
Aura ile ilgili pek bilgim yok sanırım farklı türevleri var DR12 PRO nun da Aura desteği olduğundan önerdim. Uyarınız için teşekkürler bir dahakine araştırmak lazım.[emoji3526]Aura ile ilgili pek bilginiz olmadığı için insanları yanlış yönlendirdiniz ve insanlar anakarta bağlayamadığını söyledi. Bilmediğiniz birşey için birdaha ki sefere yorum yapmayın. Oraya defalarca anakartınızda ARGB yok yazmama rağmen siz hala alın alın dediniz.
Gigabyte B450M Gaming mATX Soket AM4 M.2/HDMI/DVI/VGA AMD Soket AM4 (Ryzen) B450M GAMING Anakart - Nanokatalog bu anakarta bulunuyor mu ARGBAura ile ilgili pek bilginiz olmadığı için insanları yanlış yönlendirdiniz ve insanlar anakarta bağlayamadığını söyledi. Bilmediğiniz birşey için birdaha ki sefere yorum yapmayın. Oraya defalarca anakartınızda ARGB yok yazmama rağmen siz hala alın alın dediniz.
mATX olandada var demi ve Anakart üzerindeki hangi port oluyor bu sitesinde 1 tane RGB 1 tane RGBW var 2 tanede Digital Led var bu ne anlama geliyor?@Wega B450M Gaming mATX anakartta RGB desteği mevcut değil. AORUS ibareli anakartlarda hem ARGB hemde RGB desteği mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.