Aura Sync ile Ryzen 2700X Ledleri Kontrol Etme

Makaleler
4
Arkadaşlar AMD Ryzen 2700X işlemci stok olarak 3 kablo ile geliyor biri CPU fan güç kablosu, biri anakart RGB led kontrol pimlerine bağlantı kablosu diğeride USB RGB kablosu. Led kablosu ile anakarta bağladığımızda Aura Sync'dan CPU üzerindeki ledi kontrol edemiyorum. Led kendi halinde rastgele yanıyor, görüntü güzel ama hani bunlarda Aura Sync vardı? Araştırmalardan sonra ledleri USB bağlantısı ile istediğimiz gibi kontrol edebileceğimizi öğrendim lakin burada şöyle bir sıkıntım var, AMD'nin Wrism Fan kontrol programı COOLER MASTER ile üretilmiş, programı indirdiğim zaman yalnızca COOLER MASTER kasa ile çalışır gibi bir ibare belirmekte. Acaba USB ile işlemci fanını anakarta bağlarsam kasam farklı olmasına rağmen ledleri istediğim gibi kontrol edebilir miyim?

WhatsApp Image 2019-06-25 at 20.20.08(1).jpeg WhatsApp Image 2019-06-25 at 20.20.08.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece RGB bağlantısı yapmanız gerekiyor anakarta, USB bağlantısına ihtiyacınız yok. Eğer anakartınız soğutucu RGBlerini görmüyorsa bios update yapmayı deneyin.
Sorunum yanlış anlaşılmış. Cpu ledleri çalışıyor fakat kendi halinde. Aura Sync den kontrol esilemiyor. Ben Aura Synce den kontrol edebilmek adına usb den bağlamalı mıyım diye sordum aslında.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı