Çözüldü "AURA Sync is currently unavailable" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Buğra G.

Decapat
Merhaba,

Ekran Kartım: ASUS ROG Strix RX 570 4GB OC

AURA Sync uygulamasını sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Az önce ekran kartımdaki LED'in rengini değiştirmek için uygulamayı açmayı denedim ancak şu hata ile karşılaştım.

fff.png

Uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar kurdum, ekran kartı sürücümü güncelledim düzelmedi. BIOS ayarlarından FastBoot'u kapattım yine düzelmedi. Dün akşam Malwarebytes antivirüs programını yüklemiştim ve genel sistem taraması yapmıştım. Ondan olduğunu düşünüyorum ama anlamadım sebebini. Kartı sök-tak yaptım yine düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
@Buğra G. Sonunda çözümü buldum hocam, aradan 1 ay geçti ama buldum :)

İlk olarak LastProfile.XML silinecek C:\ProgramFile(x86)\LighttingService klasöründe bulabilirsin.

Daha sonrasında hizmetlere gir ve LightingServices bularak sağ tıkla hizmeti yeniden başlat. Sorun çözülmüştür.
Teşekkürler. Program açıldı ancak bu sefer de ekran kartımı algılamıyor program :D.
anakartın rengini istediğim gibi değiştirebiliyorum ancak ekran kartımı görmüyor program enteresan gerçekten.

Ekran kartı RGB soketini çıkarıp tekrar takın, arada böyle bir şey gerekebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalıyken yapın Power kablosunu da çıkarın aman :)

Her şey için teşekkürler gerçekten ilgilendiğiniz için minnettarım ancak ben hayatımda hiç RGB soketini görmedim ve bunu yapamam, zaten bilgisayarımı yeni aldım :D Aura açılıyor ekran kartım algılanmasa da yapacak bir şeyim kalmadı :/

Ekran kartının güç girişini çıkarıp taksam olmaz mı? Aynı şey değil mi?

@Buğra G. Sonunda çözümü buldum hocam, aradan 1 ay geçti ama buldum :)

İlk olarak LastProfile.XML silinecek C:\ProgramFile(x86)\LighttingService klasöründe bulabilirsin.

Daha sonrasında hizmetlere gir ve LightingServices bularak sağ tıkla hizmeti yeniden başlat. Sorun çözülmüştür.

Aynı sorunu BIOS'dan OC yaptığım zaman yaşamaya başladım dediklerinizi yaptıktan sonra düzeldi teşekkürler 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı