Çözüldü Aura Sync sistem bileşenlerini görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

haymatlos1

Decapat
Merhaba, yeni bir sistem topladım, şu an tüm güncel sürücüler dahil hepsini yükledim. Sistem testlerini de gerçekleştirdim buraya kadar bir problem yok.

ASUS Armoury Crate indirdim, Aura Sync ile anakartı ve diğer bileşenleri kontrol etmek için baktım fakat hiçbir bileşeni tanımıyor. Sistemde RAM, anakart, kasa da Aura Sync ile uyumlu ibaresi var, sistem aşağıda belirttiğim gibidir:

Anakart: ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) Anakart
RAM: XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB PC Ram
Kasa: COOLER MASTER MASTERCASE H500 MESH 2x200mm +1x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA
Fare: Razer Viper 8KHz Gaming mouse.

ASUSÜ.png

Sorunu çözdüm: Öncelikle ASUS Aura: Campaigns sayfasına ilerleyip var olan Armoury Crate'i değil altında bulunan "Note: The standalone version of Aura Sync Utility will stop receiving updates soon. The latest version is 1.07.84_V2" adlı nottaki uygulama ekini indirmemiz gerekiyor, sanırım güncelleme olarak son versiyon bu olduğu için önceki versiyon görmemiş olabilir. Benim sorunum bunu indirip kurduğumda çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı