Aurdino ile Mini PC Yapılabilir mi?

Maalesef. Kartın hafızası zaten 2 MB. Ama Raspberry Pi gibi kartlarla yapılıyor. Ama bilgisayar kasalarına RGB aydınlatma felan yaparsın, Veya monitörün arkasına monitörde gösterilen cismi gösteren şeyler yapabiliyorlar.

Raspberry Pi ile örnek bir yapım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Raspberry ile yapımı sormamışki?

PC amacı şimdilik internette takılmak değilse ona da PC denilebilir. Ufak tefek hesaplama yapsın, o da PC olur. Yani yapılabilir.

PC amacı şimdilik internette takılmak değilse ona da PC denilebilir. Ufak tefek hesaplama yapsın, o da PC olur. Yani yapılabilir.

ARDUİNO asla ve asla PC olamaz. Arduino bir kere PC donanımlarına sahip değil. 2 MB Hafıza ve ne olduğu bilinmeyen donanımla PC olmaz. Bende kullanıyorum Arduino kartı ve sadece kodlama için kullanılıyor. Sadece kumandalı RGB led felan yaparsın veya en fazla Parmak izli bahçe sulama sistemi.

Mini pc ile ne kastettiğine bağlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ARDUİNO asla ve asla PC olamaz. Arduino bir kere PC donanımlarına sahip değil. 2 MB Hafıza ve ne olduğu bilinmeyen donanımla PC olmaz. Bende kullanıyorum Arduino kartı ve sadece kodlama için kullanılıyor. Sadece kumandalı RGB led felan yaparsın veya en fazla Parmak izli bahçe sulama sistemi.
Komik.

Uzaya çıkarken kullanılan bilgisayar RAM i kaç olduğunu bir bakın derim. Düşüncenizdeki önyargılar olduğu müddetçe evet siz bunu yapamazsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı