AuRGB güvenilir mi?

Dureyh

Megapat
Dostlar selamlar monitörüm için ambilight kiti satın almayı planlıyorum. Instagram'da iki sayfa çıktı karşıma bu konuyla ilgili. Biri Exem Shop, diğeri AuRGB. Exem shop ile iletişime geçtim, ürün 10-12 günde elinizde olur dediler. Muhtemelen Temu vb. bir yerden sipariş usulü getiriyorlar, bunu ben de yapabilirim. Aurrgb ile iletişime geçtim, 2 gün içinde elinizde olur dediler. Sosyalde araştırdım Exem Shop'tan alışveriş yapanlar olmuş, memnun kalmışlar lakin AuRGB hakkında bir konu bulamadım. Alışveriş yapan var mıdır aranızda? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben aldım bunların ürün Türkiye'de ertesi gün geldi bana. Kalitesi iyi bence tatmin etti beni.

İstanbul'a 1 günde yolladılar. 1 haftadır kullanıyorum memnunum valla.

Son düzenleme:
Hocam uzun zamandır exemshoptan aldığım ledi kullanıyorum bir sorunu yok şükür.Yanlış hatırlamıyorsam 2024 ağustos sonu almıştım.Exemshoptaki ürünm orjinal markalı skydimo ürünü.Fabrika ile anlaşmalılar.İnstagramda skydimoya ulaşırsanız Türkiye pazarı için exemshopu öneriyorlar. Kargo süresi belirtildiği gibi. 2. siparişleri sadece Türkiye stoklarından gönderiyorlarmış maliyetler yüzünden. Belki biraz sıkıştırırsanız TR stoğundan gönderilebilir. Skydimo markasını ben tr de çok aradım markalı ürün olduğu için kaliteli kutulaması flnda efsoydu uzun zamandır kullanıyorum sorun yok temuda yok aliexpresste var ama daha pahalıya gelmekte. Exem shop sırf bu ürünü satıyor diye tercih ettim. Belirttiğiniz markayı inceledim ama bi tık sahtecilik var gibi.Yorumlar vb skydimo markasının ürün görselleri ile dolu. Aliexpressteki görseller ile aynı Yüksek ihtimalle hepsi sahte . Google lens ile aratırsanız sahtelik belli oluyor. Ek olarak kendi web sayfalarını detaylı incelerseniz skydimonun görsellerini kullanmışlar bazı yerlerde. Yorumlar kısmında bile 2 fotoğraf arasında gönderilen ürün görseli farklı Tavsiyem exemshoptur. Tv için arıyorsanız da visiongloowa bakabilirsiniz. Bu iki markanın da kaliteli ürünleri var . Dediğiniz yere pek güvenemedim ben sahte görseller ve farklı ürünü gönderiyormuş gibi kullandıklarından vb den dolayı maalesef. Bu yorumum yüzünden belki görseller vb silinebilir bu yüzden paylaşayım çakışmalardan sizde fark edersiniz. Asıl bu sayfanın gönderdiği ürün temudan geliyor denebilir markasız ürün yorumlarındaki görseldeki ürün kontrol driverini de skydimo yorumlarından almışlar Skydimoyu araştırabilirsiniz en uygunu ve güveniliri şuan exemshop denebilir. Markalı ürün en azından

Uf ak bi ekleme yapayım. Bundan 2-3 hafta önce Skydimo resmi destek hesabı ile konuştum. Bu fabrikanın ürünleri cidden kaliteli. Googleden aratırsanız resmi ürünlerini görebilirsiniz. Aynı mantık ürünün led bar hali var aliexpress temu amazon vb hiçbir şekilde Türkiyeye getirilmiyor. Yine bu ürün exemshopta mevcut. Almayı düşünüyorum maddi olarak sıkışığım bu aralar. Temmuz gibi alırım gibi. Alabilirsem aldıktan sonra yorumlarımı bırakırım. Yine aynı mantıkta ambilight ürün ama led bar hali . Ambilight ürünlerine bayılıyorum öneriniz varsa önerilerinizi bekliyorummm

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-25 at 20.45.59 (1).jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 127
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 205406.png
    493,3 KB · Görüntüleme: 110
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 204301.png
    63,7 KB · Görüntüleme: 94
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 204412.png
    561,2 KB · Görüntüleme: 90
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 204332.png
    168,6 KB · Görüntüleme: 82
  • WhatsApp Image 2025-03-25 at 20.45.58.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 61
  • WhatsApp Image 2025-03-25 at 20.45.59.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Ben aurgb'den aldım, gayet memnunum. Kapıda ödemeyle aldım, 1 günde teslim ettiler. Temu'dan gelmesi imkansız yani. Ürün kaliteli, ışık gücü falan güzel. Trendyol gibi bi yerde sahte ürün satmaları da zaten mümkün değil, yorumlar da hep olumlu. O 49 inçi Skydimo yolluyorlar diye biliyorum.

aurgb ye temudan geliyor vb demedim. Sadece kutulamasına veya görsellere vb bakılırsa markasız 2. sınıf ürün gönderiliyor hocam. Hong kongda bu işi yapan markalı ürün skydimo. Dünya genelinde de popülerler. Aurgb de aliexpressten skydimo ürününü satan mağazalardan yorum görsellerini çalmış kendi mağazasına koymuş dedim Web sitesinde ürün kapağındaki veya trendyol mağazalarındaki veya da web sitelerinde yorum kısımlarındaki görsellerin hepsi skydimoya ait. Skydimo fabrikasının kalitesinde. Aurgb skydimo markalı ürünü satmıyor ama. 2. sınıf bir ürün satıyor skydimonun görsellerini/yorumlarını vb her şeyi kopyalamış web sitesine de sahte yorumları eklemiş. Eğer inanmıyorsanız kanıtlar çok açık Trendyol mağazalarındaki görsel bile skydimo fabrikasının ürünü.Hadi o fabrikanın ürününü gönderiyor olsalar eyvallah ama 2. sınıf ürün gönderiyorlar. İnanmıyorsanız inceleyebilirsiniz.Attığım linkteki ürünün yorumlarından bile kopyalamışlar.

Ek olarak web sitesindeki görselleri silebilirler bu sebeble karşılaştırmalarını da ekleyeyim. 3 tane aliexpressten 3 tane de aurgb den örnek ürün görseli koyuyorum. Bu zamanda maalesef iyi niyetli satıcı bulmak zor. Yorumları vb hepsi sahte bu satıcının detaylara indikçe daha da değişik şeyler çıkıyor.Gönderilen ürünle bazı reklam videolarında kullanılan ürün karşılaştırmalarını da koydum az önceki yorumuma. Hatta reklam videolarını izlerseniz orada da her videoda farklı kutulama olduğunu görürsünüz tavsiyem kaliteden şaşmayın. Tv için arıyorsanız visiongloow pc için arıyorsanız exemshop öneririm

Ahmet Efe ismim. Discord hesabım vardı da dc kapandığında silmiştim. İsterseniz dc yükler bu tarz ürün sohbeti de yapabiliriz.Ama %100 açık bir şekilde aurgb 2. sınıf markasız ürün gönderiyor ve markalı ürünün reklamını kullanıyor hocam daha da uzarsa sohbet daha da fazla kanıt sunabilirim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-25 222008.png
    254,8 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 221727.png
    293,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 221705.png
    346,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 221016.png
    371 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 221006.png
    335,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran görüntüsü 2025-03-25 220957.png
    534,5 KB · Görüntüleme: 80
Valla sitelerini kontrol ettim uzunca bir süre. Yorumlar kısmı 4. sayfadan itibaren ekteki görseldeki şekle bürünüyor. Yorumları da bir yerden mi çekmişler bilmiyorum ama çok komik. Vazgeçtim oradan alışveriş yapmaktan.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    60,4 KB · Görüntüleme: 135

Olabilir bana 2. sınıf gibi hissettirmedi videolardakinden iyi. Belki Exem Shop daha iyidir ama ben güvenemedim o sahte gibi duruyordu bir de çok uzun 10 15 gün diyor gelme süresine kapıda ödeme falan olsa güvenebilirdim.

hocam dediğim gibi biraz sıkıntı bu devirde alışveriş yapmak. Alacağınız ürünün markasını/kalitesini iyi araştırınız tavsiyemdir.Zamanında maalesef bazı yerlerden aldığım kalitesiz ürünler yüzünden bi tık sıkıntı yaşadım bu sebeble fazlasıyla araştırmaktayım her şeyi. En kaliteli neredeyse oraya bakıyorum. Dikkatli olmanızı öneririm

Kendi sayfalarından çok bizim sayfamızda gezen rakiplerimizden böyle karalayıcı ve oyunculuk içeren yorumlar almak çok komik Aurgb Türkiye senkronize led aydınlatma piyasasında bir ilki yaparak yüzde yüz güvenle kapıda ödeme imkanı sunan tek firmadır. Ankara'daki depomuzdan 1-3 iş günü içinde siparişiniz kapınıza ulaşmaktadır. Türkiye de deposu bile bulunmayan 'sözde' rakiplerimizin bizi itham ettiği temudan ürün getirtip satma iftirası siparişleri en geç ertesi gün kargolayan bir firmada olamaz ancak siparişleri 20 günde teslim eden sizin neden 20 günde getirdiğinizi açıkça belli ediyor. Üstelik güven konusunda soru işarteleri olan müşterilerimiz "Trendyol'da" AuRGB Türkiye mağazasından güvenle alışveriş yapabilir. Müşterilerimiz bizimle istediği her zaman iletişime geçip bilgi alabilir kafasındaki tüm soruları sorabilir. Güven konusunda kafalarını karıştıran her şey için daha önce ürünümüzü satın almış yüzlerce mutlu ve memnun müşteriyle direkt irtibata geçmelerini sağlayabileceğimiz gibi trendyol soru kısmından da istediği her şeyi sorabilirler. Bunun rakiplerimizin ulaşamayacağı bir güven seviyesi olduğunun farkındayız ve bizi karalama çalışmasında olan rakiplerimize başarılar diliyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, küçük oyunlara girmeden müşteri taklidi yaparak yorum atmaya gerek görmüyoruz, onlardan da aynı şeyi bekliyoruz.
Ayrıca belirtmek isteriz ki AURGB olarak sattığımız ürünler, sektörün kalite standartlarına uygun ve güvenilir tedarikçilerden temin edilmektedir. Skydimo'nun kalitesine saygı duyuyoruz, ancak bizim sunduğumuz ürünler de 350'den fazla müşterimiz tarafından tercih edilmekte ve yüksek memnuniyet oranlarına sahiptir.

Her markanın kendine özgü ürün özellikleri ve kalite anlayışı olabilir. Bizim için önemli olan, müşterilerimize DÜRÜST ve kaliteli hizmet sunmaktır. Eğer ürünlerimizle ilgili bir sorun ya da endişesi olan müşterilerimiz varsa, doğrudan iletişime geçebilir yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Selamlar. Yukarıda görsel olarak ilettiğim sahte yorum olayına ne diyorsunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…