AuRGB'ye Temu'dan geliyor vb demedim. Sadece kutulamasına veya görsellere vb bakılırsa markasız 2. sınıf ürün gönderiliyor hocam. Hong kongda bu işi yapan markalı ürün skydimo. Dünya genelinde de popülerler. AuRGB de aliexpressten skydimo ürününü satan mağazalardan yorum görsellerini çalmış kendi mağazasına koymuş dedim

web sitesinde ürün kapağındaki veya Trendyol mağazalarındaki veya da web sitelerinde yorum kısımlarındaki görsellerin hepsi skydimoya ait. Skydimo fabrikasının kalitesinde. AuRGB skydimo markalı ürünü satmıyor ama. 2. sınıf bir ürün satıyor skydimonun görsellerini/yorumlarını vb her şeyi kopyalamış web sitesine de sahte yorumları eklemiş. Eğer inanmıyorsanız kanıtlar çok açık

Trendyol mağazalarındaki görsel bile skydimo fabrikasının ürünü. Hadi o fabrikanın ürününü gönderiyor olsalar eyvallah ama 2. sınıf ürün gönderiyorlar. İnanmıyorsanız inceleyebilirsiniz. Attığım linkteki ürünün yorumlarından bile kopyalamışlar.
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
a.aliexpress.com
Ek olarak web sitesindeki görselleri silebilirler bu sebeble karşılaştırmalarını da ekleyeyim. 3 tane aliexpressten 3 tane de AuRGB'den örnek ürün görseli koyuyorum. Bu zamanda maalesef iyi niyetli satıcı bulmak zor. Yorumları vb hepsi sahte bu satıcının detaylara indikçe daha da değişik şeyler çıkıyor. Gönderilen ürünle bazı reklam videolarında kullanılan ürün karşılaştırmalarını da koydum az önceki yorumuma. Hatta reklam videolarını izlerseniz orada da her videoda farklı kutulama olduğunu görürsünüz

tavsiyem kaliteden şaşmayın. TV için arıyorsanız visiongloow PC için arıyorsanız Exem Shop öneririm.
Ahmet Efe ismim. Discord hesabım vardı da DC kapandığında silmiştim. İsterseniz DC yükler bu tarz ürün sohbeti de yapabiliriz. Ama %100 açık bir şekilde AuRGB 2. sınıf markasız ürün gönderiyor ve markalı ürünün reklamını kullanıyor hocam daha da uzarsa sohbet daha da fazla kanıt sunabilirim.