Aurora 0-3 The Mongolz, Mongolz EWC Şampiyonu

Xitana

Centipat
Makaleler
2
a583dda6-5345-4fbb-bc23-2164cff6641a.jpg

Maalesef ki finalde 3-0 yenildik, Mirage'de ve dustta acayip eco roundlar verdik karşılığınıda kaybederek aldık, nukede zaten moral 0'dı. Bir sonraki turnuvaya umarım, NT.

Anti eco oynamakta bu kadar zorlanan başka bir takım yok. Map picklerinde mongolza karşı inatla D2 pickleyip overpass ve Inferno'yu sonraya atmamızı anlamıyorum bir türlü. Bu picklerle Mirage'i çalıp gitmemiz lazımdı çünkü Nuke bence Trainden bile kötü en kötü mapimiz. D2'de de bir türlü yenemiyoruz mongolzu. Mirage de ve maçın genelinde Jotaaa giremedi hiç oyuna maalesef.

Anti eco oynamakta bu kadar zorlanan başka bir takım yok. Map picklerinde mongolza karşı inatla D2 pickleyip overpass ve Inferno'yu sonraya atmamızı anlamıyorum bir türlü. Bu picklerle Mirage'i çalıp gitmemiz lazımdı çünkü nuke bence trainden bile kötü en kötü mapimiz. D2'de de bir türlü yenemiyoruz mongolzu. Mirage de ve maçın genelinde jotaaa giremedi hiç oyuna maalesef.

D2 yerine Inferno picklense Nuke'yi bile alabilirdik, Mongolz'un Inferno'su D2'sinden daha kötü.

Anti eco oynamakta bu kadar zorlanan başka bir takım yok. Map picklerinde mongolza karşı inatla D2 pickleyip overpass ve Inferno'yu sonraya atmamızı anlamıyorum bir türlü. Bu picklerle Mirage'i çalıp gitmemiz lazımdı çünkü nuke bence trainden bile kötü en kötü mapimiz. D2'de de bir türlü yenemiyoruz mongolzu. Mirage de ve maçın genelinde jotaaa giremedi hiç oyuna maalesef.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Birkaç turnuvadır tutturduk D2 pick hepsini de kaybettik. Eskiden Inferno'da neredeyse herkesi yeniyorduk bir anda oynamayı bıraktık. Faze maçında overpass te iyi duruyordu neden Inferno veya overpass picklenmedi çok ilginç. Mirage ucundan kaçtı zaten orada içimden dedim gitti bu seri diye. Destek destek bakalım nereye kadar devam edecek.

Benim için izleme devri bitti bu seriden sonra. Desteğim aynı şekilde devam ediyor fakat artık kaldıramayacak hale geldim. Mirage seyir zevki çok yüksekti ve o eco elleri vermeseydik kazanmıştık direkt. Son haritada bariz bir çökmüşlük vardı moral falan kalmamıştı takımda, ekstra koşup öldükleri çok oldu. Mental işini toparlayabilirlerse daha çekişmeli geçicek maçlar, bitse de gitsek modunda oynadılar son haritayı. D2 seçimi saçmaydı, inferno oynasaydık kazanabilirdik. Verilen emeğe yazık, yoksa takım hak ediyor kupa kazanmayı.

Eki Görüntüle 2561902

Maalesef ki finalde 3-0 yenildik, Mirage'de ve dustta acayip eco roundlar verdik karşılığınıda kaybederek aldık, nukede zaten moral 0'dı. Bir sonraki turnuvaya umarım, NT.

Bizim takımın aimleri iyice rastgele olmaya başlıyor bir anda çevirdik 9-9 sonra takım gene bozdu oynayış tarzını neden bir ortamız yok anlamoyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı