Aurora 1-2 FUT

Paronim

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Evet durum bu, bence çok koymaz bize zaten FUT'da Türk takımı (her ne kadar oyuncuları olmasa da) ve ayrıca 3 lose alırsak eleniyoruz henüz öyle bir durum yok yani. Çok iyi oynadı FUT bence sizin fikirleriniz neler?

Beklenilen oldu pek sürpriz değil.
Ben mirage kaybedersek anubis ve overpass alırız diye düşünmüştüm imorr gibi ama neredeyse anubis de gidiyordu. İmorr'un dediği gibi hazırlanmamışız maça öylesine mm girer gibi girdik.

Mirage kaybedersek gibi bir cümle kurulması yanlış. :D Direkt lose yazacaksın oraya neden hala oynuyoruz bu mapi anlamıyorum. En iyi map Anubis'te bile zorla kazandık adamlar kapatamadı mapi. OP zaten %50 şans vardı 4 oyuncun - KD oynarsa kazanma şansın yok zaten. Yapacak bir şey yok 2 lose hakkı daha var ben çıkacağımızı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mirage kaybedersek gibi bir cümle kurulması yanlış. :D Direkt lose yazacaksın oraya neden hala oynuyoruz bu mapi anlamıyorum. En iyi map Anubis'te bile zorla kazandık adamlar kapatamadı mapi. OP zaten %50 şans vardı 4 oyuncun - KD oynarsa kazanma şansın yok zaten. Yapacak bir şey yok 2 lose hakkı daha var ben çıkacağımızı düşünüyorum.
Bence de çıkarız ama evet özellikle Can abinin 5-14 gittiğini gördüm. Woxic bi round 4 vurdu ama onun dışında yine kötüydük.

Evet durum bu, bence çok koymaz bize zaten Fut'da Türk takımı (her ne kadar oyuncuları olmasa da) ve ayrıca 3 lose alırsak eleniyoruz henüz öyle bir durum yok yani. Çok iyi oynadı fut bence sizin fikirleriniz neler?

İmkan olduğunca maçlara gider, oradan izlerim. Ara sıra analiz yapar maç sonucu tahmini yapmaya çalışırım ve oyuncu bazlı takip falan da yapıyorum. Bu sonuç açıkçası beni şaşırtmadı. Tam 1-2 bekliyordum ve 1-2 geldi. Halen daha ısrarla Mirage seçen Aurora, kaybetmeye mahkumdur, kaçarı yok. Bu takım Mirage oynayamıyor. Aps'ten çok rahat entry veriyoruz çok rahat plant alıyorlar. Soulfly'ın gelmesiyle daha iyi bir Mirage oynadık aslında yalan yok. Ancak j3R'in oyun görüşü veya bu mapteki oyun anlayışı, gerçeklikten aşırı uzak. Xantares bugün gününde değildi. Fut'a gelirsek, fut gittikçe ivmelenen bir hızla vrs puanını arttırıyor. Bu turnuva onlar için en doğru zaman olabilir. Umarım Playoff'a kalır ve daha iyi temsil ederler. Oyunculardan pek söz etmeye gerek yok sanırım, navi jr ekibini olduğu gibi aldılar zaten. Müthiş bir uyum var aralarında, sadece deneyim eksik. Büyük oyuncu görüşü dediğimiz şey oturduğu zaman kadro satılmadığı sürece veya oyunculara bireyselde devasa teklifler gelmediği sürece bu takım çok daha iyi yerlere gelecektir.

Niye kendilerini geliştirmiyorlar Mirage mapinde asıl soru bu olması lazım. Ne zaman mirage picklense direkt lose diyorum, furiada lose aldılar başka maçlarda direkt banladılar. Mirage gelince sanki kıyamet kopmuş gibi oynuyorlar. Aurora dust 2 enjoyer bana göre. Mirage'i geliştirmeleri lazım. EF'den kalma taktikleri kullanıyorlar değişen bir şey yok. 11-2 comeback yediğimiz map Mongolz'a karşı. Adamlar CT'ye geçince çözmüş bizi belli dakikada bomba yiyoruz 3 nade geliyor 2 kill veriyoruz. Xantares'in gerçekten aimi rezalet. Woxic'in awp'si de son birkaç turnuvadır rezalet düzeyde. Wicadia niye oyuna giremedi FUT maçında onu da anlamış değilim. Anubis'i kazanmamızın tek sebebi 4 round FUT'tan bireysel hata meydana gelmesi. Zaten bu hata'yı da Overpass'te kapattılar. Xantares durduk yere sessiz oynarken anubis kamara/kamera/midcon artık ne derseniz diyin durduk yere shift basarken smoke içine tap atıyor sonra arkasını dönüyor ölüyor. -Woxic, woxic'in yerine sağlam bir AWP'ci bulsunlar kendilerine flick atabilen veya DÜZ DURAN ADAMI VURABİLEN!... Xantares de ecoları vurmaktan başka bir şey yapmıyor. Bunları diyince de suçlu biz oluyoruz gelişmeye açık değil değişime açık değil takım. Jotta'yı da attılar yetersiz diye. Mirage gibi default haritada açık ara fark atmamız lazım mid-fightta bireysel fightta xantaresin karşı takıma mermi attıramaması lazım en azından kendi deyimiyle oyunun en iyi rifler'ı ya hani. Fallen'a bak adam 40 yaşına gelecek hâlâ awp'yi awp_katkat'daki gibi oynuyor. Woxic desen yıl 2020'ymiş gibi CTRL + double scope peek yapıyor. Kim ne derse desin ya memlekette iyi oyuncu yok takıma transfer etmiyorlar ya da bu işin içinde iş var.

Niye kendilerini geliştirmiyorlar Mirage mapinde asıl soru bu olması lazım. Ne zaman mirage picklense direkt lose diyorum, furiada lose aldılar başka maçlarda direkt banladılar. Mirage gelince sanki kıyamet kopmuş gibi oynuyorlar. Aurora dust 2 enjoyer bana göre. Mirage'i geliştirmeleri lazım. EF'den kalma taktikleri kullanıyorlar değişen bir şey yok. 11-2 comeback yediğimiz map Mongolz'a karşı. Adamlar CT'ye geçince çözmüş bizi belli dakikada bomba yiyoruz 3 nade geliyor 2 kill veriyoruz. Xantares'in gerçekten aimi rezalet. Woxic'in awp'si de son birkaç turnuvadır rezalet düzeyde. Wicadia niye oyuna giremedi FUT maçında onu da anlamış değilim. Anubis'i kazanmamızın tek sebebi 4 round FUT'tan bireysel hata meydana gelmesi. Zaten bu hata'yı da Overpass'te kapattılar. Xantares durduk yere sessiz oynarken anubis kamara/kamera/midcon artık ne derseniz diyin durduk yere shift basarken smoke içine tap atıyor sonra arkasını dönüyor ölüyor. -Woxic, woxic'in yerine sağlam bir AWP'ci bulsunlar kendilerine flick atabilen veya DÜZ DURAN ADAMI VURABİLEN!... Xantares de ecoları vurmaktan başka bir şey yapmıyor. Bunları diyince de suçlu biz oluyoruz gelişmeye açık değil değişime açık değil takım. Jotta'yı da attılar yetersiz diye. Mirage gibi default haritada açık ara fark atmamız lazım mid-fightta bireysel fightta xantaresin karşı takıma mermi attıramaması lazım en azından kendi deyimiyle oyunun en iyi rifler'ı ya hani. Fallen'a bak adam 40 yaşına gelecek hâlâ awp'yi awp_katkat'daki gibi oynuyor. Woxic desen yıl 2020'ymiş gibi CTRL + double scope peek yapıyor. Kim ne derse desin ya memlekette iyi oyuncu yok takıma transfer etmiyorlar ya da bu işin içinde iş var.
Katılmıyorum.

Ekran görüntüsü 2026-02-14 150615.png

Günah keçisi yine Xantares ilan edilmiş.
Şu yazıda MAJ3R'e yer yok ama Xantares eleştiliyor :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı