Aurora 1-2 FUT

• Konuyu başlatan Paronim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 285
Vitality'le baş başa gittiğin ancient oynamayıp adamakıllı Win'in olmadığı Fut'un furiayı yendiği mapi oynarsan normal.
Gandhi işini iyi yapamıyor o zaman.

1. FUT removed Inferno
2. Aurora removed Ancient
3. FUT picked Mirage
4. Aurora picked Anubis
5. Aurora removed Nuke
6. FUT removed Dust2
7. Overpass was left over

Mirage'de oranın 2 Win 6 lose zaten, ancient oynarsan bir şey kaybetmezsin.
Eski yayınlardan bulursam atcam ama hangisi demişti bilmiyorum ya woxic ya xantares bu ikisinden biri mirage'i hiç sevmedigini vs söylüyordu yani mirage açınca gerçekten off'layıp poffladıklarına eminim.

Ayrıca takıma kaliteli dupreeh gibi bir analizci lazım. Gandhi yetersiz kalıyor demek ki. Koç da bir yere kadar. In game'de ekstralara kalmamak lazım. Çok ekstra var.

Eski yayınlardan bulursam atacağım ama hangisi demişti bilmiyorum ya woxic ya xantares bu ikisinden biri Mirage'i hiç sevmedigini vs söylüyordu yani Mirage açınca gerçekten off'layıp poffladıklarına eminim.

1771073851265.png

Orandan belli oluyor zaten Mirage oynayamadığımız, niye ban atmıyoruz hala anlam veremiyorum.

Eki Görüntüle 2659922

Orandan belli oluyor zaten Mirage oynayamadığımız, niye ban atmıyoruz hala anlam veremiyorum.
Ben artık hiçbir şey demiyorum. Furia'ya karşı da overpass açtılar. Mirage'de neyin eksik olup olmadıgını fabre de gandhi de çözmezse bu iş biter. Astralis vs Aurora. Bakacaz astralis overpass + Ancient oynamak isteyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı