Rehber Aurora Store'la WhatsApp'ın beta sürümlerini yükleme

İşletim sistemi
Android

Crownguard

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
5.392
Makaleler
3
Çözümler
61
Aurora Store, açık kaynaklı bir Play Store istemcisidir. Kaynak kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bazen uygulamalara aşağıdaki seçeneği aktif etsek bile son sürüm gelmeyebiliyor.

1716285374062.png


Böyle olunca da biz de uygulamanın yeni versiyonunu elle indirebiliyoruz. Lakin buradaki en büyük problem uygulamanın yeni bir versiyonunun olduğunu öğrenmek. Bunu da ANDROID - WABetaInfo websitesi üzerinden öğreneceğiz. Kendileri Android için WhatsApp Beta haberlerini paylaşıyorlar. Ben, bir RSS istemcisiyle bu sayfayı takip ediyorum, her güncelleme geldiğinde bildirim geliyor.

Bu kaynağa göre elimizdeki son WhatsApp sürümü 2.24.11.14 sürümüdür. Aurora Store'da WhatsApp'a gelip görseldeki 3 noktadan "Elle indir" butonuna tıklıyoruz.

Adsız.png
Adsız.png


Burada sürüm kodunu girmemiz gerekecek. Uygulamanın sürümü 2.24.11.14, sürüm kodu ise 241114003. Mantık aşağıdaki görseldeki gibi çalışıyor. Sürüm kodunu bulmak için sürümün başındaki "2" hariç bütün sayıları noktasız giriyoruz, araya "00" ekliyoruz ve sonu bazen "01" ile, bazen "03" ile bitiyor. Bunu test ederek kendimiz bulabiliriz. Ben şimdiye kadar "01", "03" ve "08" ile karşılaştım.

Adsız.png


Ayrıca bazen bir sürümün hem "01" hem de "03" ile biten halleri oluyor, onu da denemek size kalmış.

Sürüm kodunu girip "Denetle" diyoruz, sürüm inmeye başlıyor.

Elbette bu şekilde diğer uygulamaların da son sürümünü indirebilirsiniz fakat sürüm kodunu bilmek gerek. Diğerleri WhatsApp kadar kolay olmayabiliyor, bu nedenle size WhatsApp'ı anlatıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı