Auslogics Disk Defrag nasıl kullanılır?

Yer
Leningrad
Bu programı yükledim HDD için ama yanlış mı yaptım tam anlamadım. İngilizce olduğundan tam emin olamadım.
Defrag butonuna bastım ve sonuç bu : ?
...
Yeni Microsoft PowerPoint Sunusuwererw.jpg

Son düzenleme:
Önce diski seç daha sonra analyze ve defrag seçeneğine bas. (Defrag'ın yanındaki ok işaretine bas)

Defrag ve optimize tuşlarını mı demek istedin? Tam anlamadım? Defrag yazısı yanındaki oku tıklayınca ikisinin bir arada olduğu bi seçenek yok. Disk nedense görünmüyor ama direkt olarak E diskini yani HDD'yi seçiyor otomatik. C zaten SSD.

Defrag ve optimize tuşlarını mı demek istedin? Tam anlamadım? Defrag yazısı yanındaki oku tıklayınca ikisinin bir arada olduğu bi seçenek yok. Disk nedense görünmüyor ama direkt olarak E diskini yani HDD'yi seçiyor otomatik. C zaten SSD.
Önce Analyze'e basın. Daha sonra Defrag & Optimize'ye basın.

Diskini birleştirdi ve SSD için optimize etti. Ben haftada 1 defa kullanırım bu programı. Bu disk birleştirme neye yarıyor derseniz sistemi bir nevi hızlandırıyor dosyalara ve uygulamalara erişiminiz hızlanıyor.

Diskini birleştirdi ve SSD için optimize etti. Ben haftada 1 defa kullanırım bu programı. Bu disk birleştirme neye yarıyor derseniz sistemi bir nevi hızlandırıyor dosyalara ve uygulamalara erişiminiz hızlanıyor.
Anladım. Peki bu işlemi yaparken tüm programlar , tarayıcılar kapalı mı olmalı yoksa nette normal işleri yapabilir miyiz bu çalışırken?

Anladım. Peki bu işlemi yaparken tüm programlar , tarayıcılar kapalı mı olmalı yoksa nette normal işleri yapabilir miyiz bu çalışırken?
Yapabilirsiniz ağır dosya kopyalama yapmayın yeter.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı