Çözüldü Auslogics disk defrag sonucu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peuxhell

Centipat
Daha fazla  
Bugün auslogics disk defrag uygulamasını indirdim bakayım dedim programdan analiz yaptım böyle bir sonuç verdi, ne yapmam gerekli?

Dosya Ekleri

• 1711965376416.png
    1711965376416.png
    87,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
SSD kullanıyorsanız Defrag işlemi yapmanıza gerek yok. Bilgisayar performansını arttıracağını vaat eden hiçbir yazılımı kullanmanızı önermem. İyi bir antivirüs, minimum gereksiz yazılım ve arka plan uygulaması en iyi çözümdür. Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte, Tofaş'tan Ferrari çıkaramazsınız.
SSD kullanıyorsanız Defrag işlemi yapmanıza gerek yok. Bilgisayar performansını arttıracağını vaat eden hiçbir yazılımı kullanmanızı önermem. İyi bir antivirüs, minimum gereksiz yazılım ve arka plan uygulaması en iyi çözümdür. Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte, Tofaş'tan Ferrari çıkaramazsınız.

Çözüm
Tamamdır teşekkürler.

SSD kullanıyorsanız defrag işlemi yapmanıza gerek yok. Bilgisayar performansını arttıracağını vaat eden hiçbir yazılımı kullanmanızı önermem. İyi bir antivirüs, minimum gereksiz yazılım ve arka plan uygulaması en iyi çözümdür. Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte, Tofaş'tan Ferrari çıkaramazsınız.

Ben CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp defrag yaptım M.2 SSD'im var okuma 1500 iken 6100 oldu eğer SSD'ye zarar veriyorsa bu işlemi geri nasıl düzeltilirim?
@176476
CMD kodu: defrag c: /o

Ben CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp defrag yaptım M.2 SSD'im var okuma 1500 iken 6100 oldu eğer SSD'ye zarar veriyorsa bu işlemi geri nasıl düzeltilirim?
@176476
CMD kodu: defrag c: /o
SSD'ye tek seferde bir zararı olmaz. SSD için belirli periyotlarla işletim sistemi tarafından optimizasyon yapılıyor. SSD'lerin bir veri yazma ömrü olduğu için ve defrag işlemi verileri bir yerden başka bir yere yazmaya odaklı olduğu için ömrünü kısalttığı söyleniyor. Geri almak için bir şey yapmanıza gerek yok, işlemi tekrarlamayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı