Austin Major 2025 Pick'em seçimleriniz nedir?

Hatıra paketlerinden hiç ümidim yok. Elimdeki Antwerp Dust 2 haricindekiler 3-4 dolar bandında takıldı. Yine de 3 jetonlu bilet almayı düşünüyorum. Bir gün gaza gelip hepsini açarsam da çöl hidrası veya altın arabesk düşürmediğim sürece kar edeceğimi düşünmüyorum.
merhaba 18 dolarlık ile gelen 3 token ne işe yarıyor acaba

merhaba 18 dolarlık ile gelen 3 token ne işe yarıyor acaba
Token (jeton) ile hatıra paketi alınabiliyor. Anahtarsız açılan silah kasası diyebiliriz.
Biletinde kendi görevlerinden en fazla 3 jeton geliyor. Görevler aşamaları doğru tahmin etme üzerine dayalı.
Yani 18 dolarlık paketi alınca 3 tanesi kesin, 3 tanesi şansınıza bağlı olmak üzere 6 jetona sahip olabiliyorsunuz.

Normalde tanesine 3 dolar vererek istediğiniz kadar jeton alabiliyorsunuz ama bu paket sayesinde 1 dolar kar ediyorsunuz.

Token (jeton) ile hatıra paketi alınabiliyor. Anahtarsız açılan silah kasası diyebiliriz.
Biletinde kendi görevlerinden en fazla 3 jeton geliyor. Görevler aşamaları doğru tahmin etme üzerine dayalı.
Yani 18 dolarlık paketi alınca 3 tanesi kesin, 3 tanesi şansınıza bağlı olmak üzere 6 jetona sahip olabiliyorsunuz.

Normalde tanesine 3 dolar vererek istediğiniz kadar jeton alabiliyorsunuz ama bu paket sayesinde 1 dolar kar ediyorsunuz.
Bende aldım biletten ne yaparsam gold falan olcak kac mac bilmem lazım?

Tamam hocam şimdi hatırladım

Bende aldım biletten ne yaparsam Gold falan olacak kac Mac bilmem lazım?

Tamam hocam şimdi hatırladım

Aşama sayısı arttığı için sistem değişmiş olabilir. Seçim sayfasının solundan teyit etmekte yarar var.
Görevler; bileti al, tahmin yap, tahminlerden 5 tanesini doğru bil şeklindeydi. Her 3 görev tamamlanınca madalya seviye atlıyor ve 1 jeton veriyor.

Son düzenleme:
Önceden Play Off aşamasından önce 2 Stage oluyordu bu turnuvayla beraber 3 Stage olması işi daha da zorlaştırıyor. İlk aşamada şu anlık seçimlerim aşağıdaki gibi ama belki 1-2 değişiklik yapabilirim yayıncı tahminlerine de bakacağım. Heroic dışında bu aşamadaki hiçbir takımı yakın zamanda seyretmedim.

Eki Görüntüle 2497292

@Hidro Dinamik @wanetage @ilkerowic @bados123
Ellerine sağlık üstat. Valla ben de alacağım ama yeni bilgisayarı açma fırsatım oldu. 1-2 güne düşünüyorum.
  • 3-0: Heroic, Complexity
  • 0-3: Lynn Vision, Fluxo
  • Geçenler: BetBoom, Tyloo, Wildcard, B8, Flyquest, OG
yaparım diye düşüyorum biraz da yayıncılardan esinlendim diyebilirim.

Ellerine sağlık üstat. Vallahi ben de alacağım ama yeni bilgisayarı açma fırsatım oldu. 1-2 güne düşünüyorum.
  • 3-0: Heroic, Complexity.
  • 0-3: Lynn Vision, Fluxo.
  • Geçenler: BetBoom, Tyloo, Wildcard, B8, Flyquest, OG.
Yaparım diye düşüyorum biraz da yayıncılardan esinlendim diyebilirim.

Buna yakın yaptım.

20250527135337_1.jpg

Hocam konudan bağımsız fakat alınca ne oluyor acaba hatıra paketi mi veriyor 10 dolarlık bilet alınca veya jetonla ne yapabiliyoruz, ya da tahminlerimiz tutarsa ne oluyor tutmazsa ne oluyor?

Dosya Ekleri

• 23.png
    23.png
    803,9 KB · Görüntüleme: 203

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı