Austin Major 2025 Pick'em seçimleriniz nedir?

3:0- ÇIKTI HEROIC-COMPLEXİTY GAMİNG

0:3- ELENDİ CHİNGGİS WARRİORS- FLUXO

3:1 3:2- ÇIKTI BETBOOM - B8 - TYLOO - FLYQUEST - WİLDCARD - OG

3:1 3:2- ÇIKTI Burada Flyquest yerine Nemiga mı acaba diyorum ama kararsız kaldım o yüzden ellemeyeceğim ilk yapılan her zaman doğrudur :)

Bunun kişisel analize dayalı bir tahmin olduğunu unutmayın; ben seçimlerimi her zaman takım oyuncularının tecrübelerine ve turnuvalardaki gösterdikleri takım uyumluluğuna ve kazanmak için uyguladıkları taktik ve stratejilerine bakarım. Bunun için HLTV vb. web sitelerini kullanıyorum. Her ne kadar derinlemsine bir analiz yapmış olsam da; bunun %100 bir garantisi olmadığının bilincindeyim. Lütfen seçiminizi yaparken sizde bunun bilincinde olun, hiç ummadığımız bir taş, başınızı yarabilir :)

1749077185404.png

Son olarak dilerseniz; B8 ile Complexity Gaming'in veya OG'nin yerini değiştirerek 2 tane 3-0 lık takım tahmini için bir süpriz arayabilirsiniz. Aynı anda 2 tane 3-0 takımı bilmek, 0-3 bilmek kadar zor ama imkansız değil. Ben riske atmak yerine daha garantici bir seçim yaptım.

Dilerseniz buradaki web sitesinden takım karşılaştırmalarına bakarak, takımları kendiniz de analiz edip; kendi tahminlerinizi yapabilirsiniz.

Herkese bol şans arkadaşlar.
Tahminleriniz tutsun, jetonunuz elmas olsun. 😂

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı