Çözüldü AutoCAD 2021 VCRUNTIME140.dll Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Recx and Flex

Hectopat
Yer
İzmir
Bilgisayarı sıfırladıktan sonra bu sorunla karşılaştı arkadaşım, önceden rahatça iniyordu.
AutoCAD 2021 versiyonunu orijinal şekilde kurarken vcruntime.140.dll hatasını veriyor. Hangi Microsoft programlarını kurmam lazım?

Düzgün çalışmayacaktır. O yüzden en baştaki kaldırma aşamalarını Revit ve varsa diğer Autodesk yazılımları için de yapsın. Sitesinde en sorunsuz yol bu olarak belirtiliyor. Çalışmaları varsa bir USB belleğe vs. kaydedebilir.

Yalnız verilen yöntem bana biraz uzun geldi, attığınız konudaki konu sahibi hiç öyle bir şey yapmamış gibi. Denetim masasından kaldırmış sadece sanırım. Olmazsa önce öyle denesin arkadaşınız.

Düzgün çalışmayacaktır. O yüzden en baştaki kaldırma aşamalarını Revit ve varsa diğer Autodesk yazılımları için de yapsın. Sitesinde en sorunsuz yol bu olarak belirtiliyor. Çalışmaları varsa bir USB belleğe vs. kaydedebilir.

Yalnız verilen yöntem bana biraz uzun geldi, attığınız konudaki konu sahibi hiç öyle bir şey yapmamış gibi. Denetim masasından kaldırmış sadece sanırım. Olmazsa önce öyle denesin arkadaşınız.

Hocam dediklerinizi yaptı arkadaşım, oldu. Teşekkürler vakit ayırdığınız için.

Şirketin altını sağlama almak için yaptırdığı gereksiz uzun bir işlemler dizisiymiş o halde ^^

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı