AutoCAD "fatal error" hatası

egophis

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma AutoCAD 2024 ve 2023 sürümlerini kurdum. Bu hatayı alıyorum. İnternette araştırdım çözüm bulamadım. Çözümünü bilen var mı acaba?

1685993116552.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata kodlarını araştırdın mı? Lisanslı mı kullanıyorsun? SP varsa yükleyebilir bakım anlaşman olan firmadan destek alabilirsin. Tabii legal değilse bir sürü nedeni var. Diskinde yer azsa, RAM'ler de problem varsa ve Windows'un yazılımsal çakışmaları varsa bu hataları verebilir.
İki farklı sürümde çakışmada olabilir.
Bir farklı denenen çözüm farklı bir kullanıcı yaparak çalıştır.
Benzer konular:

Hata kodlarını araştırdın mı? Lisanslı mı kullanıyorsun? Sp varsa yükleyebilir bakım anlaşman olan firmadan destek alabilirsin. Tabii legal değilse bir sürü nedeni var. Diskinde yer azsa, RAM'ler de problem varsa ve Windows'un yazılımsal çakışmaları varsa bu hataları verebilir.
İki farklı sürümde çakışmada olabilir.
Bir farklı denenen çözüm farklı bir kullanıcı yaparak çalıştır.
Benzer konular:

Üniversite hesabım ile ücretsiz sürümü kullanıyorum. Satın alma sonrası destek sunmuyorlar. Diskte yer var, bilgisayar da yeni. Attıklarını kontrol edeceğim.

Üniversite hesabım ile ücretsiz sürümü kullanıyorum. Satın alma sonrası destek sunmuyorlar. Diskte yer var, bilgisayar da yeni. Attıklarını kontrol edeceğim.

Satış sonrası 1 le 3 sene arası teknik destek var. Vermiyorlarsa faturanı ve sözleşmeni mail gönder. Autodesk'e bile göndersen yeter hizmet alamıyorum diye. Autodesk'in destek hattı vardı oradan görüş.

Satış sonrası 1 le 3 sene arası teknik destek var. Vermiyorlarsa faturanı ve sözleşmeni mail gönder. Autodesk'e bile göndersen yeter hizmet alamıyorum diye. Autodesk'in destek hattı vardı oradan görüş.

Üniversite hesabında destek sunmuyorlar diye biliyorum.

Son düzenleme:
Windows Defender'da engellenmiş olabilir bazı ACAD dosyaları.
Gidip oradan ACAD.exe'ye izin ver. Dosya izni nasıl verilir Defender'dan diye araştırıp görebilirsin.

Başka engellenen ACAD bileşenleri/component'leri varsa onlar da izin ver, örnek: AcCalcengine.crx accoreconsole.exe v.b

Technopat Haberler

Geri
Yukarı