AutoCAD "fatal error" hatası

Kaldır hepsini temiz kurulum yap. Lisans her iki sürüme nasıl onay veriyor? Sürüm dosyaları çakışması belki nedendir.

İlla çizim yapacağım AutoCAD'le dersen portable sürümle de çalışırsın ama biraz yavaş olur. Ücretsiz olarak nanocad kullan.

Yani diyorsun ki, defenedr/antivirus programlarında acad açtığımda bir problem göremiyorum, doğru mudur?

Evet Defender'e ekledim, Defender'i kapatıp da denedim bir etkisi olmadı.

Kaldır hepsini temiz kurulum yap. Lisans her iki sürüme nasıl onay veriyor? Sürüm dosyaları çakışması belki nedendir.

İlla çizim yapacağım AutoCAD'le dersen portable sürümle de çalışırsın ama biraz yavaş olur. Ücretsiz olarak nanocad kullan.

Defalarca kaldırıp kurdum zaten 2024 kurdum olmadı sildim 2023-2022 de kurdum sırayla aynı hala.

Ben 2024 kullanıyorum şu an. 2023 2024 çıktıktan sonra çalışmamaya başladı çünkü. İmkanın varsa Windows'u temiz kurulum yapıp güncellemelerden sonra imajını alıp dene. En kötü ihtimal portable kullanırsın.

Durum düzelmediyse Türkiye satıcısına veya altar firmasına yaz. Öğrenci olduğunu söylersin. İnsanlar neticesinde yardım ederler.

Son düzenleme:
Merhaba aynı problemi yaşıyorum eski bilgisayarımda çalışıyordu yeni bilgisayarda ACAD.exe açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor.
"Problem loading acadres.dll resource file."

Dosya Ekleri

• 1686730037578.png
    1686730037578.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba aynı problemi yaşıyorum eski bilgisayarımda çalışıyordu yeni bilgisayarda ACAD.exe açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor.
"Problem loading acadres.dll resource file."
Yukarıda yazılanlardan hangilerini denemiştin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı