AutoCAD ve günlük kullanım için laptop önerisi

Bütçe
250000

Minemosyne

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar okulda yazı, ödev işlerimi halledebileceğim uzun pil süresine sahip hafif bir bilgisayar arıyorum. AutoCAD'i de aralarda açıp küçük çizimler yapmak için kullanacağım. Masüstü sistemim güçlü olduğu için daha ağır işlemleri evde yapabiliyorum. Bu kriterlerle bir bilgisayar arayışındayım. Aşağıya bir kaç seçenek bıraktım, ayrıca sizden de önerilerinizi bekliyorum. Açık kaynak kullandığım için Mac yerine Windows pc tercih etmek zorundayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullanacağım map temelli bütün programlar açık kaynak kodlu ve Windows temelli çalışan yazılımlar. Ağır işlemler olmasa bile ihtiyaç dahilinde açıp kullanmak istiyorum.

Mac sürümleri yoksa Mac almayın tabii ki ama Mac'te de macOS destekleyen her türlü açık-kapalı kaynak uygulamayı indirip kurabiliyorsunuz. iPhone gibi kapalı kutu değiller yani internetten istediğinizi yükleyebiliyorsunuz.

Mac sürümleri yoksa Mac almayın tabii ki ama Mac'te de macOS destekleyen her türlü açık-kapalı kaynak uygulamayı indirip kurabiliyorsunuz. iPhone gibi kapalı kutu değiller yani internetten istediğinizi yükleyebiliyorsunuz.
Hocam mac kullandım zaten çalışma prensiplerine hakimim fakat lisansım jeoloji üzerine ve bir çok yazılım xp'ye kadar inen sürümleri olan yazılımlar. Teşekkürler düşünceniz için.

Hocam konu üzerinden vakit geçmiş ama bende benzer amaçlarla kullanmak için bir laptop almayı planlıyorum. Siz hangi laptop satın aldınız bir öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı