Autoclicker virüs mü?

Huseyn18

Centipat
Daha fazla  
Indirdigi sitenin VirusTotal kaydi budur.

1729541006256.png

Op VirusTotal dosyasinin ise kaydi budur.

1729541064432.png

Ben cok fazla yerden arasdirdim, op autoclicker'in virussuz oldugunu duydum. Ama indirdigi site beni suphelendirdi. Yardim ederseniz cok sevinirim boyle seyler beni cok korkutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam orijinal siteden indirmedi o yuzden korkuyorum.

Hocam orijinal siteden indirmemesine ragmanedemi sorun yok? 🥺

Nereden indirdiniz? Bir şey olacağını sanmam içiniz rahat etmiyorsa Malwarebytes indirip tam tarama yapabilirsiniz bilgisayarınıza.

Nereden indirdiniz? Bir şey olacağını sanmam içiniz rahat etmiyorsa Malwarebytes indirip tam tarama yapabilirsiniz bilgisayarınıza.

Hocam sourgeforce diye bir yerden indirmis. Bu sitein community puani-3 siteyi VirusTotal'da aratdigimda sadece 1 tane suspicious cikiyor. Orada bir download linki var ve seni bir siteye yonlendirip 5 saniye bekletiyor sonra indirmeni sagliyor.😭😭😭bir sorun olur mu?

Hocam sourgeforce diye bir yerden indirmis. Bu sitein community puani-3 siteyi VirusTotal'da aratdigimda sadece 1 tane suspicious cikiyor. Orada bir download linki var ve seni bir siteye yonlendirip 5 saniye bekletiyor sonra indirmeni sagliyor.😭😭😭bir sorun olur mu?

Bir şey olmaz site güvenilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı