Çözüldü Autodesk programlarında 0x000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Petalie

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 aydan uzun süredir bilgisayarımda yüklü olan ve sorunsun kullanabildiğim hatta daha dün açtığım Autodesk programlarım bugün bu hatayı verdi. Neden olabilir? Hata raporunu paylaşıyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
Bunları kurun.
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
  • Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.

Bu ürünün başka bir sürümü zaten yüklü uyarısı aldım, bu arada uzun süre kullandığım halde bir anda böyle bir problemle karşılaşmamın sebebi ne olabilir?

Denetim masasından C++ 2015 yazılımlarını kaldırın. Varsa 2017-2019'ları da kaldırın. Kurulumu öyle yapın. Sebebi de bazı DLL dosyalarını elle değiştirmeniz veya silmeniz olabilir.

Denetim Masası'ndan C++ 2015 yazılımlarını kaldırın. Varsa 2017-2019'ları da kaldırın. Kurulumu öyle yapın. Sebebi de bazı DLL dosyalarını elle değiştirmeniz veya silmeniz olabilir.

Dediğiniz gibi yaptım, problemim çözüldü. Çok teşekkür ederim. Fakat elle değiştirme ya da silme yapmamıştım. Dün girebildiğim halde bugün giremedim, 1 gün içinde farklı bir şey yapmamıştım aslında. Yine de çok sağ olun, kolay bir şekilde çözüldü sayenizde, iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı