Autodesk'in texture uygulaması nedir?

YAVUZKAGAN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhablar, Autodesk'te öğrenci kaydımı yaptırdım ve çoğu uygulamaya ücretsiz erişebiliyorum. Fushion 360 ile yaptığı 3D tasarımlara texture atamak istiyorum. Hangi Autodesk programını kullanmalıyım?

Screenshot 2022-10-11 at 20-24-53 Student and Education Software 1-Year License Autodesk Educa...png

Merhablar, Autodesk'te öğrenci kaydımı yaptırdım ve çoğu uygulamaya ücretsiz erişebiliyorum. Fushion 360 ile yaptığı 3D tasarımlara texture atamak istiyorum. Hangi Autodesk programını kullanmalıyım?

Eki Görüntüle 1541422

Öğrenci hesabınızla substance3D'den substance painter ve designer uygulamalarını ücretsiz edinebilirisiniz. Piyasanın önemli uygulamalarıdır. Öğrenmek işinize yarar.

Görselden bir şey göremiyorum da meshmixer ile güzel işler yapanlar vardı.
Adobe'ye öğrenci kaydını yaptırıp substance ile PBR çalışabilirsin.
Kusura bakmayın.

Öğrenci hesabınızla substance3D'den substance painter ve designer uygulamalarını ücretsiz edinebilirisiniz. Piyasanın önemli uygulamalarıdır. Öğrenmek işinize yarar.

Subtance Painter'i bulamadım maalesef.

Dosya Ekleri

• firefox_dk5AXorxwW.png
    firefox_dk5AXorxwW.png
    59,4 KB · Görüntüleme: 43
  • firefox_s8M6OvLQWg.png
    firefox_s8M6OvLQWg.png
    119 KB · Görüntüleme: 51
  • firefox_UlXlaO2Rpg.png
    firefox_UlXlaO2Rpg.png
    119,7 KB · Görüntüleme: 39
Kusura bakmayın.

Subtance Painter'i bulamadım maalesef.
Bu setlerden texture ile ilgili cacık olmaz, Fusion 360'ın kendi içindeki texture'larla idare edebilirsin.
Mexhmixer ile bitmiş çizimlerini düzenleyebilirsin, araştırman gerekir. Bitmiş çizimleri diğer 3b görselleştirme programlarına da aktarabilirsin. @Shinya Kogami ile benim dediğim gibi, öğrenci hesabıyla Adobe Subs'a giriş yapabilirsin. Tabi gene Fusion 360 sıkıntı yaratacaktır.

Üretime yönelik Cad/Cam programlarının texture konusunda ciddi bir kabızlık çektiği ve daha da çekeceği aşikar - ki bence de öyle olmalı. Üretimini planlayabildiğin matematiksel bir olgunun, estetik halini anlayabilmen için Vinci ailesinden gelmen gerekir, o da düşük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı