AUX ile 2 PC arası ses aktarımı

Laptop ses çıkışını alıp masaüstünün mikrofon girişine verebilirsiniz ama eş zamanlı olarak dinleme konusunu denemedim. Programı varsa yaparsınız. Bazı anakartlarda ve monitörlerde harici ses girişi olur, onu kullanmak da mümkün.
Masaüstü bilgisayarımda Line-in girişi yok erkek uçlu jak to line-in dönüştürücü mü almam gerekir? Veya öyle bir dönüştürücü var mı?

İki ucu erkek sıradan bir AUX kablosu ile çözersiniz konuyu. Ses mono aktarılabilir sadece. O da sorun olmaz basit bir müzik dinleme işinde. Laptopun kulaklık çıkışından, masaüstünün mikrofon girişine veriyorsunuz sesi. Kayıt başlatsanız sesi olduğu gibi kaydeder masaüstü. Ama o sesi anlık dinleme işini bilemiyorum. Program gerekebilir. Ben denemedim en azından.

İki ucu erkek sıradan bir AUX kablosu ile çözersiniz konuyu. Ses mono aktarılabilir sadece. O da sorun olmaz basit bir müzik dinleme işinde. Laptopun kulaklık çıkışından, masaüstünün mikrofon girişine veriyorsunuz sesi. Kayıt başlatsanız sesi olduğu gibi kaydeder masaüstü. Ama o sesi anlık dinleme işini bilemiyorum. Program gerekebilir. Ben denemedim en azından.
Muhtemelen aygıtı dinle dersem olacaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı