Auzdeze Maxwell alınır mı?

1. Oyun için mi kullandınız ? Normal kullanım mı ?
  2. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Fiziksel bir kırılım veya yazılımsal problem olabilir.
  3. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve memnun olmadığınız kısımlar var ise neler ?
  4. Kablosuz kulaklıklarda arkada bir tısss,fıss artık adına ne denirse bir ses oluyor, bunda da böyle bir problem var mı ?
  5. Rekabetçi oyunlar oynadıysanız veya denediyseniz oyun içerisinde 3D algılamada bir problem var mı ? Ayak sesleri net mi ?
  6. Bazı kullanıcılar belirli bir süre sonra, mikrofonda veya ses veren kısımda bozukluklar olduğunu söylemiş sizde de buna benzer bir sorun var mı ?
  7. Eğer uzun süre kullandıysanız, batarya süresi söylenildiği gibi gerçekten iyi mi ?

1. Oyun için mi kullandınız ? Normal kullanım mı ?
  2. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Fiziksel bir kırılım veya yazılımsal problem olabilir.
  3. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve memnun olmadığınız kısımlar var ise neler ?
  4. Kablosuz kulaklıklarda arkada bir tısss,fıss artık adına ne denirse bir ses oluyor, bunda da böyle bir problem var mı ?
  5. Rekabetçi oyunlar oynadıysanız veya denediyseniz oyun içerisinde 3D algılamada bir problem var mı ? Ayak sesleri net mi ?
  6. Bazı kullanıcılar belirli bir süre sonra, mikrofonda veya ses veren kısımda bozukluklar olduğunu söylemiş sizde de buna benzer bir sorun var mı ?
  7. Eğer uzun süre kullandıysanız, batarya süresi söylenildiği gibi gerçekten iyi mi ?
Genelde müzik için kullandım oyundada kullanıyorum. Sesler gayet iyi
Alalı 4 ay oldu fiziksel bir sorunu deformesi yok.
Memnun olmadığım tek kısmı ağırlığı 509gr olduğundan 2 saatten uzun takmıyorum. Baş ağrısı yapıyor. Diğer kulaklığım nova pro wireles e geçiyorum bi 30dk
Tıss fıss vs sesleri ben istesemde duyamam bi miktar işitme kaybım var. Zaten bu yüzden aldım maxwelli sesi çok yüksek ve ilerde sağır olcam :)).
Rekabetçi oyunlarda baya iyi. Ses kasması vs sorunsuz. Sesler net
Mikde herhangi bir sorun yok. Zaten harici boom mik kullanmıyorum. Dahili mic bile yetiyor. Harici boom takınca ses daha iyi gidiyor tabi.
Bataryası 3gün gidiyo ama şöyle. Kulaklığı hiç kapatmıyorum ben. Haftada 2 kez şarj ediyorum. Şarjı %2 olduğunda battery low diyo takıyom şarja 2 saattw full. Yani ister kullan istwr kullanma açık kalsın aynı şarj süresi var.

Eklemek istediklerimi yazayım. Bunu oyun için değilde müzik özelliklerinden aldım. Ldac var. Bt var menzili yüksek. Bassı doyurucu ama cidden doyurucu sony wh 1000xm4 den kat kat iyi. Skullcandy crusher danda iyi. Yani subwofer gibi bass veriyo.
Ses derinliğide harika. Tak kulağına aç 24bit şarkı içine dal.
Eksisi ne söyleyim.
İlki ağırlığı.
2.si bass boost modunda düşük frekanslı müziklerde son sesde cızırtı yapıyor. %90a getirince düzeliyor. Zaten normal birisi 100de dinleyemez. İstersen instadan bana ulaş sesini atayım yüksekliğine bak. @koroglu98

Memnun olmadığım tek kısmı ağırlığı 509gr olduğundan 2 saatten uzun takmıyorum. Baş ağrısı yapıyor. Diğer kulaklığım nova pro wireles e geçiyorum bi 30dk
Tıss fıss vs sesleri ben istesemde duyamam bi miktar işitme kaybım var. Zaten bu yüzden aldım maxwelli sesi çok yüksek ve ilerde sağır olcam :)).
Mikde herhangi bir sorun yok. Zaten harici boom mik kullanmıyorum. Dahili mic bile yetiyor. Harici boom takınca ses daha iyi gidiyor tabi.
Bataryası 3gün gidiyo ama şöyle. Kulaklığı hiç kapatmıyorum ben. Haftada 2 kez şarj ediyorum. Şarjı %2 olduğunda battery low diyo takıyom şarja 2 saattw full. Yani ister kullan istwr kullanma açık kalsın aynı şarj süresi var.

Eklemek istediklerimi yazayım. Bunu oyun için değilde müzik özelliklerinden aldım. Ldac var. Bt var menzili yüksek. Bassı doyurucu ama cidden doyurucu sony wh 1000xm4 den kat kat iyi. Skullcandy crusher danda iyi. Yani subwofer gibi bass veriyo.
Eksisi ne söyleyim.
İlki ağırlığı.
2.si bass boost modunda düşük frekanslı müziklerde son sesde cızırtı yapıyor. %90a getirince düzeliyor. Zaten normal birisi 100de dinleyemez. İstersen instadan bana ulaş sesini atayım yüksekliğine bak. @koroglu98
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Olur, instadan da yazayım

Eksisi ne söyleyim.
İlki ağırlığı.
Oribts ile maxvell arasında müzik olarak ne kadar fark var?
Hatta arctis nova pro vs Orbits vs maxvell karşılaştırırsanız hangisi hangi konuda daha iyi?

Son düzenleme:
Hatta Arctis Nova Pro vs orbits vs maxvell karşılaştırırsanız hangisi hangi konuda daha iyi?

Orbit s yörüngesel yani AirPods'daki çevresel sesler gibi ses veriyor. Kafanın hareketetini saniyede 1000 kez tarıyor. Orbit s yani orijinali mobius. İle Maxwell arasında pek fark yok müzik konusunda. Doygun bir ses vermekte. Nova Pro bu ikisinin ses olarak gerisinde kalıyor. Nova'nın üstünlüğü konfor ve hafifliği. Aynı anda 2 cihaza bağlı kalıp 2'sinden ses alması. ANC olması mikrofonu ve gizlenebilmesiyle önde. Ama önceliğin ses ise. Audeze markası senin tercihin olmalı. Dilersen 3ünün sesini sana dinleteyim.

Hatta arctis nova pro vs Orbits vs maxvell karşılaştırırsanız hangisi hangi konuda daha iyi?
mobius müziklerde bence daha başarılı kablolu olmasından ötürü daha çevresel sıkıştırılmadan sesi aldığı için daha çözünürlüklü ses veriyor. kulaklıkların kanunu bu. maxwell ise ses şiddeti olarak bariz şekilde daha üstün.

Arctis nova pro'yu kablolu ve dac ile kullanırsanız ses deneyimi maxvelle göre geride mi kalıyor?
kabloluda vardı kablosuz var şuan. ikiside aynı sayılır. sesi berrak net ama nasıl desem gümbür gümbür değil

maxwellde 90mm sürücü var hocam
orbit s de 100mm :DDD

@ThrottleStop nova pro logi razer ve diğer benzer markaların üstünde bir ürün. kendi bünyesindeki en iyi ürün. lakin globelde bir sürü model var. turtle beach stealth gibi. audeze gibi.

audeze yi bir sinema sistemi düşün. gümbür gümbür bir sesdir. nova pro bir radyodur. :DDDDD

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı