AUZEF bilgisayar programcılığı okumak

naisko

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar ben şu anda AUZEF bilgisayar programcılığı 1.sınıfta okumaktayım ve mezun olunca da belli bir hükmün olmadığını düşünüyorum. Amacım temelden de olsa bir şeyler öğrenmekti. Peki mezun olduğumda milyarda bir ihtimal de olsa bir iş kolu var mıdır yoksa dikey geçişi zorlamalı mıyım? Bu konuda da biraz çıkmazdayım açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölümden mezuniyetini aldıktan sonra DGS ile bilgisayar alanında bir bölüme tamamlama ihtimalin dışında bir de kendini geliştirip öğrendiklerinle ilerleme ve kendi kendini eğitme durumun da var.

Sevgili arkadaşlar ben şu anda AUZEF bilgisayar programcılığı 1.sınıfta okumaktayım ve mezun olunca da belli bir hükmün olmadığını düşünüyorum. Amacım temelden de olsa bir şeyler öğrenmekti. Peki mezun olduğumda milyarda bir ihtimal de olsa bir iş kolu var mıdır yoksa dikey geçişi zorlamalı mıyım? Bu konuda da biraz çıkmazdayım açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Yukarıdaki yorumlara Covid döneminde olsaydık katılabilirdim, oldukça fazla yazılımcı açığı vardı. Ancak şu anda kesinlikle böyle bir durum yok, açıköğretim diploması ve 2 yıllık diploma sektörde iş bulmak açısından oldukça dezavantajlı bir durum. DGS ile öncelikli olarak mühendisliğe tamamlamanı, olmazsa da Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri gibi diğer 4 yıllık örgün yazılım ile alakalı bölümlere tamamlamanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı