Bilgisayar Programcılığı Okumak

eren3880

Centipat
@BilgisayarKurdu araştırdığıma göre Marmara Üniversitesi'nden mezun olmuşsunuz. Ben bu yıl tercih yapmayı düşünüyorum 2 yıllık ve DGS ile de 4 yıllık yazılım mühendisliği geçmeyi düşünüyorum. Programlama hakkımda pek bir bilgim yok ama alakam hevesim olduğu için yapabileceğimi düşünüyorum. İstanbul Aydın Üniversitesin de %75 burslu İngilizce okumayı düşünüyorum, bilgisayar programcılığını tavsiyeniz fikriniz var mıdır?

2 yıllık için para vermen gereksiz. Ben dinarda bilgisayar programcılığı okuyorum. Müfredat 2009'dan kalma. Dersler ağır değil ve kesinlikle bu okul zamanında dil ve farklı bir programlama dili öğrenebilirsin. Benim 1. Sınıf bitti ve bize basic gösterdiler. Üstünü dgs ile okumayacaksan kesinlikle yanlış bir bölüm okumuş olursun.

İngilizce olarak veren ender yerlerden birisi burası ondan dolayı düşünüyorum burayı. 2 yıl sonunda dgs ile de yazılım mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum ama tabi ki insanın için de 2 yıllık okulu para ile okuyup sonunda elinin boş kalması gibi bir korku da söz konusu

2 yıllık için para vermen gereksiz. Ben dinarda bilgisayar programcılığı okuyorum. Müfredat 2009'dan kalma. Dersler ağır değil ve kesinlikle bu okul zamanında dil ve farklı bir programlama dili öğrenebilirsin. Benim 1. Sınıf bitti ve bize basic gösterdiler. Üstünü dgs ile okumayacaksan kesinlikle yanlış bir bölüm okumuş olursun.
Reis beni bulsana ya sen bende Afyonluyum puan berbat yazayimmi orayı gelirmi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı