Avast antivirüs kandırmacası

irfanGnll

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Avast antivirüs programının Free sürümünü yükledim. Yüklemeden evvel resimdeki işaretlediğim 3 seçenekte Free sürüm ile beraber gelecek olarak görünüyordu.
Programı yükledikten sonra 3 tikten 2'si gitti. Yalnızca 1 tane kaldı. Galiba Avast tarafından kandırıldık. Evet tarafından.

Para vermediğiniz halde nasıl kandırılmış oluyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Para vermediğiniz halde nasıl kandırılmış oluyorsunuz?
Mevzu para değil. Kurmadan evvel 3 özelliği Free verdiğini söyleyip, kurduktan sonra, biz aslında 1 özellik veriyoruz, daha fazlası için satın almalısın ayağı yapması.

Senin yine iyi, bana Turk Telekom aboneliğe ek 1 senelik McAfee Antivirus Plus ücretsiz vereceğini söyledi, vermedi.

Baktım şimdi bir sorun yok.
Öncesinde gördüğünüz o üç maddeyi sizdeki 1. satıra toplamışlar. Daha doğrusu ilk görsel daha detaylı. Sizin paylaştığınız özeti gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-17 215601.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 84

Tartışmıyor ki HAHA atıp geçiyor, kendisi de neden nefret ettiğini bilmediği için bir şey de yazamıyor. "KESPIRSKY EN İYİSİ" diye gezen tiplerden muhtemelen.

Tartışmıyor ki haha atıp geçiyor, kendisi de neden nefret ettiğini bilmediği için bir şey de yazamıyor. "kespırsky en iyisi" diye gezen tiplerden muhtemelen.

Merak etmeyin o tiplerden değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…